Ейджизм і кумівство: за що Світлану Білоножко вигнали з радіо, Ольгу Сумську – з 1+1, а Горбачову – з Інтера

У житті зірок вряди-годи трапляються неприємні моменти. Особливо прикро, коли тебе звільняють з роботи на улюбленому телеканалі. Причому коли подібне рішення пов'язано не з низьким рівнем професіоналізму, а продиктоване зовсім іншими причинами.

Ольга Сумська

Актриса у свої 56 років виглядає ідеально. Тим образливіше було дізнатися, що навіть у 40 років Сумська могла видатися комусь застарою. Виявляється, ейджизм пов’язаний з телеканалом “1+1”. Ольга цілих 10 років поспіль вела тут програму “Імперія кіно”.

Ольга Сумська стала жертвою ейджизму

А потім з’ясувалося, що продюсери потребують молодих облич, і народну артистку просто попросили піти. Сумська не стримує емоцій, коли згадує подібне неподобство, адже не вважає себе старою і певна, що ведучі з досвідом, народні улюбленці можуть дати набагато більше, аніж нікому невідомі юні таланти з оманливими личками.

Світлана Білоножко

Коли Віталій Білоножко представив батькам свою наречену, ті були невдоволені несерйозною професією дівчини – артистка. Та коли Світлана влаштувалася дикторкою на телеканал УТ-1, трішки заспокоїлися. Білявка пройшла чималий конкурс і набула важливого досвіду, працюючи в прямих ефірах.

Світлану Білоножко звільнили з телебачення через 40-річний вік

Частенько доводилося читати на камеру абсолютно незнайомий текст, який під час програми непомітно підкладали на стіл. Саме дружина Білоножка у 1991 році зачитала в прямому ефірі Акт проголошення незалежності України. Але в 40-річному віці на ТВ сталася реорганізація, прийшло нове керівництво, і її попросили піти, хоча жінка виглядала ще доволі привабливо і була справжньою професіоналкою.

Оля Горбачова

Були часи, коли глядачі телеканалу “Інтер” недільного ранку прикипали до екранів телевізорів, щоб подивитися новини з життя українського бомонду. Ведуча Ольга Горбачова у “Мелорамі” розповідала, що сталося в співочому батальйоні. Та згодом білявку звільнили з телеканалу.

Ольгу Горбачову звільнили з Інтера за кумівство

Через багато років Оля розповіла про справжню причину такого кроку керівництва. Виявляється, вона віддавала перевагу підопічним свого чоловіка Юрія Нікітіна і брала ексклюзивні інтерв’ю у виконавців продюсера. То й отримала звинувачення у “кумівстві”. Горбачова виправдовувала свої дії тим, що ці співаки ніколи не відмовляли їй у бесіді на камеру.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.