Гірке американське життя дружини Тараса Тополі Alyosha: витрачає на місяць 300 доларів

Коли почалася війна, лідер гурту "Антитіла" Тарас Тополя пішов у тероборону, ставши парамедиком. А дружину з трьома дітьми відправив до Америки, де мешкають його мама із вітчимом. Alyosha відверто розповіла, як їй живеться за океаном.

Ті, хто ніколи не відвідував Америку, зазвичай ідеалізують країну, вважаючи недосяжною мрією. Але ті, кому довелося деякий час пожити серед американців, не завжди перебувають у захваті від цього.

 

З’ясувалося, що американська мрія не така вже й приваблива. Особливо попервах. Олена Тополя писала заяви, щоб отримати медичну страховку, але вийшов пшик. Мамі і двом дітям відповіли відмовою, і тільки Роману дали зелене світло, оскільки хлопчик народився у США і має американське громадянство. Після цього Alyosha навіть не намагалася скористатися якимись програмами для українців, що переховуються від війни.

Час від часу Тарас Тополя навідується до Америки, щоб відвідати дружину і дітей

Живе білявка дуже скромно. На себе і на дітей витрачає не більше трьох сотень доларів на місяць. Звісно, таке можливе лише тому, що закупівлею продуктів займаються батьки чоловіка. А одяг для дітей і українки зібрали небайдужі американці.

Заробляти за океаном співачці дуже складно. Якщо іноді й запрошують на корпоративи, то виключно українці, які вже давно обжилися в Штатах, але трапляється таке доволі рідко.

Старші хлопчики Марко і Рома пішли до американської школи. Але вдома матуся займається з дітьми ще й за українськими підручниками, оскільки вважає заокеанську програму дуже слабенькою.

Альоша спить і бачить, коли з’явиться можливість повернутися в рідний Київ. Життя в Америці не припало їй до снаги. Місцеві правила, звички, їжа – все не таке, як в Україні. Жінка вбачає чимало труднощів із банальними речами, хоча б і з записом до лікаря.

Схожі статті

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!