Таїсія Повалій забрала в росію 80-річну маму, яка просила її повернутися в Київ: “Ні, мама, я не приїду”

Українська співачка-зрадниця Таїсія Повалій з початку повномасштабної війни не з'являлась в Києві та забрала в росію свою 80-річну маму, яка просила її повернутись додому.

Таїсія Повалій вразила українців своєю зрадницькою позицією після того, як росія розв’язала повномасштабну війну. Народна артистка продовжила виступати на російській сцені та навіть співала “Червону руту” на “Блакитному вогнику” в Новий рік 2023. Її син Денис Повалій не підтримує погляди матері, однак це не вплинуло на позицію співачки.

Таїсія Повалій забрала в росію 80-річну маму, яка просила її повернутися в Київ
Таїсія Повалій забрала в росію 80-річну маму, яка просила її повернутися в Київ

В інтерв’ю російським ЗМІ артистка розповіла, як 23 лютого 2022 року вранці вилетіла в москву на зйомки телешоу і повинна була повернутись, але через війну вона разом з чоловіком Ігорем Ліхутою прийняла рішення залишатись в росії, поки все не закінчиться. В Києві тоді була 80-річна мама Повалій:

Вона по телефону говорила: “Ти повинна бути тут!”. А я відповідаю: “Мама, мене не пускають, я не можу приїхати!”. І мама у відповідь: “Виходить, що я помру, а ти не приїдеш?”. І я розплакалась: “Ні, мама, я не приїду. Тому тобі треба буде їхати до мене в москву”

, – заявила Таїсія Повалій.

Таїсія Повалій забрала в росію 80-річну маму, яка просила її повернутися в Київ
Таїсія Повалій забрала в росію 80-річну маму, яка просила її повернутися в Київ

Тільки через два місяці жінка погодилась їхати в росію. За словами Повалій, мама весною 2022 року разом з кішкою проїхала 2000 кілометрів на машині, до москви добралась через Польщу і білорусь. З тих пір постійно питає у доньки, коли вони повернуться додому. Артистка відповідає старенькій матері, що вони вже вдома.

Нагадаємо, Таїсія Повалій з 2014 року продовжувала виступати і працювати в росії навіть після всіх подій, які відбулись. Павло Зібров, який 28 років близько дружив зі співачкою зізнався, що навіть уявити не міг, що його подруга буде співати на кремлівських концертах, коли в її рідній країні відбувається таке.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.