Найближчі жінки пригадали Кузьму Скрябіна: обожнював мамині голубці, автомобілі і мріяв об’їхати весь світ

Олексій Суханов поспілкувався з трьома жінками, що відіграли важливу роль у житті Кузьми Скрябіна – мамою, дружиною і донькою. Що пам'ятають про найріднішу людину, якої не стало 2 лютого 2015 року?

Донька Марія-Барбара

Дівчинка з дитинства страждала на акне, тому й вирішила, що коли виросте, буде позбавляти людей від шкірних хвороб. Так і зробила. Закінчила медінститут і тепер працює косметологом.

Донька Скрябіна з татом і чоловіком

Коли сказала тату, що поступатиме в Богомольця, той її підтримав, сказавши: “Поважно”, адже й сам за освітою був медиком – на прохання мами отримав диплом стоматолога.

Дружина Світлана

Коли почалася війна 24 лютого, жінка пішла на кладовище і спиталася в чоловіка, що робити. Побула там трішки, а коли повернулася додому, не було ані розпачу, ані непевності. З донькою поїхали на 2 місяці до Львова, потім у справах відбули до Праги, де їх запрошували залишитися, та вони не згодилися і врешті повернулися до Києва.

Вдова Скрябіна Світлана не вийшла заміж за іншого

Коли Світлана з Андрієм переїхали до Києва, довелося попервах винаймати невеличку квартиру з кімнатою у 10 квадратів, де окрім них розміщалися ще й хлопці, що завітали у гості з Новояворівська.

В юності подружжя мріяло побачити багато нових країн. Коли Андрій став непогано заробляти, вони втілили цю мрію в життя. Причому Кузьма любив робити це на власній автівці. Транспорту в його гаражі було чимало – близько десяти екземплярів. Хто б міг подумати, що саме машина стане причиною смерті музиканта.

Мама Ольга Михайлівна

Жінка добре пам’ятає, як Андрій казав, що війна – то найгірший винахід людства. Якби ж то він міг знати, що його батькам, дружині й доньці з чоловіком доведеться ховатися у підвалі 2022 року під час бомбардування Яворівського полігону.

Мама Скрябіна після смерті сина більше не готує його улюблені голубці

Мама завжди готувала сину голубці, коли він приїжджав у гості. Він так любив цю страву, що навіть одного разу був тамадою на весіллі і поїхав туди з маминими голубцями, бо на столах такого наїдку не було.

Схожі статті

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня.