Молодшій доньці Сумської з Борисюком прийшов час обирати професію: чи піде Ганнуся шляхом батьків

Авторитет батьків Ольги Сумської і Віталія Борисюка, а також інших членів родини-акторів завжди давив на Аню Борисюк. Нині дівчині вже 19 років, але вона ще й досі не визначилася, чого хоче в житті. Щоправда, професію здобуває батьківську.

Звісно, через надмірну зайнятість мами й тата у театрі і на знімальних майданчиках, Аня рідко бачила їх удома. Але теплоту батьківської любові завжди відчувала і ніколи не була самотньою. Наприклад, тато міг проводити якісь перемовини, тримаючи дитину на руках. І це його не обтяжувало.

Ганна Борисюк, донька Ольги Сумської і Віталія Борисюка, вирішила стати актрисою

А от шкільні роки Борисюк згадує з неприємним осадом. Однокласники завжди дорікали школярці, що батьки за неї про все домовляться і просунуть у житті. Дружити з Анею ніхто не хотів, то доводилося всі свої дівочі секрети довіряти лялькам.

Поспілкуватися і спитати поради завжди можна було в рідної сестри. Але Тоня поїхала до москви, коли молодшій сестричці було всього 9 років. Аня бігла за нею в піжамі і благала нікуди не летіти. Зараз, звісно, заспокоїлась, і спілкується з сестрою завдяки гаджетам. Хоча й сумує за Тонею Паперною.

Ганна Борисюк з мамою Ольгою Сумською і сестрою Антоніною Паперною

Друзів Ганнуся таки знайшла, але вже коли поступила на навчання до вишу Карпенка-Карого. Їх поєднують спільні інтереси. На побачення юнка вперше сходила, коли навчалася у 8 класі. Аня соромилася і не знала, про що говорити. А кавалер замість того, щоб підтримати, навпаки наступного дня у школі ще й насміхався над невпевненістю однолітки.

Ольга Сумська переживає, що в молодшої доньки й досі немає бойфренда. Але Аня хоче спочатку здобути професію, а потім уже думати про амурні справи. Знаючи запальну вдачу мами, всі і від доньки чекають сплеску емоцій, танців, веселощів. Але дівчина не така, вона набагато спокійніша. Щоправда, переконана, що надалі стане такою ж видатною актрисою, як і її батьки.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.