Найкращий друг Зеленського Євген Кошовий розповів, як Арестович образився на анекдот про себе: “Бог їм суддя”

Відомий український гуморист і зірка "Кварталу 95" Євген Кошовий у новому інтерв'ю пригадав, як ексрадник Офісу президента України Олексій Арестович образився на нього за анекдот

Нещодавно відомий український гуморист Євген Кошовий дав інтерв’ю для YouTube-каналу “Бомбардир”. У рамках розмови знаменитість поділився чималою кількістю цікавих фактів і спогадів, одним з яких виявився конфлікт з Олексієм Арестовичем, колишнім радником Офісу президента України, громадським і політичним діячем.

Доволі часто в мережі можна зустріти поширену серед українців думку, що Олексій Арестович часто “прикрашає” ситуацію та говорить неправду. Саме на цьому фоні виникла сутичка між політиком і Кошовим – гуморист розповів анекдот, на який, власне, Арестович і образився.

Євген Кошовий пригадав, як Арестович на нього образився
Євген Кошовий пригадав, як Арестович на нього образився

Вперше цей анекдот зірка “Кварталу 95” розповів, коли приїхав з колегами до військових на фронт. Євген Кошовий зізнався, що він навіть не очікував, що хтось з бійців запише на відео його виступ, а ці кадри потраплять до мережі.

Щось мені захотілось розказати… Я не знав, що хтось з бійців буде це знімати, а потім викладе в Тік-Ток. Я не те що не хотів, я на це навіть не сподівався…

– прокоментував Євген Кошовий.

Арестовичу не сподобався анекдот про нього
Арестовичу не сподобався анекдот про нього

Крім того, пригадав Євген Кошовий, все почалось з російських Телеграм-каналів, у яких почало ширитись відео, на якому гуморист жартує про Олексія Арестовича. За словами зірки “Кварталу”, в росЗМІ з цього зробили сенсацію та буквально заїздили відео з соціальної мережі Тік-Ток.

Коли Олексій Арестович побачив це відео, він “наїхав” на Євгена Кошового. Ексраднику Офісу президента здався образливим той факт, що він ставився до команди “Кварталу” з розумінням і повагою, а його “принизили” в анекдоті. Втім, Євген Кошовий не зрозумів причини образи, оскільки вважає, що потрібно сприймати критику у свій бік.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.