Холостяк Алекс Топольський зізнався, скільки може витрачати на свою кохану жінку: “Не буду рахувати гроші”

Головний герой крайнього сезону реаліті-шоу "Холостяк" розповів про те, скільки готовий витрачати на свою кохану жінку. Алекс Топольський зізнався, що він не вважає за потрібне рахувати статки, коли мова йде про любов

Нещодавно відомий український бізнесмен, який зараз живе та будує бізнес у Сполучених Штатах Америки дав інтерв’ю для журналістки Анни Олицької. Знаменитість поговорив з нею про чимало цікавих речей, серед яких, зокрема, було те, скільки грошей він готовий витрачати на свою кохану.

Нагадаємо, що у фіналі телепроєкту “Холостяк-12” Алекс Топольський обирав серед Саші Мудрої та Катерини Лозовицької. Зрештою чоловік надав перевагу моделі Каті та почав будувати з нею стосунки. Зірка зізнався, що не виправдав очікувань Лозовицької, а тепер відповів на запитання, скільки готовий витрачати грошей на кохану жінку.

Алекс Топольський зустрічався з переможницею Холостяка-12 Лозовицькою
Алекс Топольський зустрічався з переможницею Холостяка-12 Лозовицькою

У новому інтерв’ю Анна Олицька запитала у свого гостя, скільки пропорційно він готовий витрачати на задоволення потреб своєї жінки. Чоловік відповів коротко та зрозуміло – він не рахує гроші, коли мова йде про людину, яку він дійсно кохає.

Головний герой популярного реаліті-шоу “Холостяк” зізнався, що він заробляє достатньо грошей, аби дозволити собі витрачати на кохану людину кошти без попереднього підрахунку. За словами Алекса Топольського, коли мова йде про справжні почуття, матеріальні речі втрачають значення.

Я себе комфортно почуваю, заробляю достатньо грошей. Якщо я закохаюсь в людину дійсно, я не буду рахувати свої гроші – скільки я зараз на тебе витратив, скільки я зараз на тебе витрачу… Я не буду відчувати необхідність в цьому, тому що я кохаю людину і я готовий на неї витрачати [гроші – прим. ред.]

– прокоментував Алекс Топольський.

Холостяк зізнався, що не рахує гроші, коли мова йде про кохану жінку
Холостяк зізнався, що не рахує гроші, коли мова йде про кохану жінку

Алекс Топольський також додав, що він ніколи не розумів підрахунків грошей, які витрачаються, наприклад, на подарунки для коханої жінки. Втім, зауважив чоловік, він має почати відчувати справжнє кохання, аби спокійно радувати свою дівчину приємними презентами.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.