Топольський висловився про безробітну Мудру, яку утримує бізнесмен: “Сподіваюсь, вона принаймні розвивається”

Успішний український бізнесмен Алекс Топольський висловився про фіналістку Холостяка-12 Сашу Мудру, яка свого часу дуже симпатизувала йому. Чоловік зізнався, чи бентежив його насправді той факт, що дівчина не має роботи

Відомий український бізнесмен став особливо популярним після прем’єри крайнього сезону реаліті-шоу “Холостяк”. Чоловік прийшов на телепроєкт, аби знайти кохання свого життя, а у фіналі обирав між двома дівчатами – Сашею та Катериною. Виграла на шоу й підкорила серце Топольського Лозовицька, втім поза проєктом в закоханих не вийшло побудувати міцні стосунки.

Однією з причин, чому пара розійшлась, став той факт, що думки Алекса Топольського постійно були зайняти Сашею Мудрою – другою фіналісткою Холостяка-12. Після розриву з Лозовицькою чоловік припускав, що, можливо, міг би побудувати міцні стосунки з нею.

Алекс Топольський після проєкту залишився сам
Алекс Топольський після проєкту залишився сам

Попри всю пристрасть та емоційний зв’язок Саші та Алекса, який можна було побачити неозброєним оком, чималу кількість глядачів хвилює зовсім інше питання. Так, наразі Мудра ніде не працює й не будує свою кар’єру, тому фанати часто цікавились, чи зміг би Топольський, успішний підприємець, почуватись щасливим поруч з дівчиною, яка не має роботи.

На це запитання Алекс Топольський відповів у новому інтерв’ю для Анни Олицької. Так, за словами ексхолостяка, ще під час знімання реаліті він не міг розібратись, чим займається Саша Мудра та як у житті реалізовує себе. Втім, пізніше, додав Топольський, він запідозрив, що дівчині комфортно жити без кар’єри.

Алекс Топольський зізнався, що думає про безробіття Саші Мудрої
Алекс Топольський зізнався, що думає про безробіття Саші Мудрої

У мене були думки, ще на проєкті, коли я не до кінця розумів, чи вона взагалі займається, як вона себе реалізує. Зараз, знаючи що в неї є хлопець-американець, який забезпечений, а вона насолоджується життям, я бачу, що, напевно, їй так комфортно. Можливо, вона до цього звикла, можливо у неї були такі відносини до цього. Я сподіваюсь, що вона хоча б розвивається, як людина

– прокоментував Топольський.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.