Тіна Кароль зізналася, що виховує єдиного сина у суворості: “Він не мажор і не мамин син”

Відома українська співачка Тіна Кароль являється мамою 14-річного хлопця Веніаміна. З 7 років Веня живе окремо від мами і бачиться з нею лише на свята.

Веніамін Огір – єдиний син відомої співачки Тіни Кароль. Народився хлопчик у 2008 році, саме тоді Тіна Кароль вийшла заміж за продюсера Євгена Огіра і планувала прожити з ним довге, щасливе життя. Втім, доля внесла свої корективи. У 2013 році Євген помер від важкої онкологічної хвороби, залишивши дружину та 5-річного сина.

Тина Кароль с мужем Евгением Огиром и сыном Веней
Тіна Кароль зізналася, що виховує єдиного сина у суворості

Тіна Кароль стала матірью-одиначкою, але вона завжди намагалася виховувати сина так, як того хотів його батько. Саме тому, коли хлопчику виповнилось 7 років, Тіна вирішила відправити його навчатись у престижну Лондонську школу. В інтерв’ю співачка неодноразово зізнавалась, що таке рішення їй далося вкрай важко, вона не хотіла розставатися з маленьким сином. Саме його батько, Євген Огір, хотів, щоб син здобував освіту за кордоном, тож Тіна зважилася на цей крок.

Зараз Веніаміну Огіру 14 років, половину свого життя він прожив у Великій Британії і англійську мову знає вже краще української. Відомо, що хлопець дуже гарно навчається і являється відмінником. Крім того, Веня займається бойовим гопаком та грою на музичних інструментах.

Веніамін Огір та Тіна Кароль
Веніамін Огір та Тіна Кароль

В недавньому інтерв’ю Тіни Кароль програмі “Зірковий шлях” співачка розповіла, що для неї завжди було важливо не виховати з сина мажора та маминого синка. Якби він навчався в Україні, то носив би статус сина зірки, а, навчаючись у Британії, він ніяк не відрізняється від інших дітей.

Він не мажор, не маминий син. Він мамин син удома, але не там. І найголовніше, що не через призму мами його сприймають

, – сказала Тіна Кароль.

Також Тіна додала, що виховує у синові лідера і хоче, щоб після навчання за кордоном син повернувся на Батьківщину і працював на благо України.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.