facebook

Перша дружина Валерія Меладзе розповіла, як з дочкою дізналася про зради з Джанабаєвою: “Відмовлявся говорити”

Перша офіційна дружина відомого співака Валерія Меладзе Ірина розповіла, як вперше дізналась про те, що чоловік їй зраджує з Альбіною Джанабаєвою.

Ірина Меладзе народила своєму колишньому чоловіку Валерію Меладзе трьох дочок, вони прижили в шлюбі більше 20 років. На початку нульових в житті співака з’явилась молода і гарна бек-вокалістка Альбіна Джанабаєва, перед якою він не встояв і піддався спокусі. Таємні коханці багато років приховували романтичний зв’язок, про який дізналась офіційна дружина артиста.

Останні два роки спільного життя з Валерієм Ірина Меладзе почала здогадуватись, що у чоловіка є таємне життя:

Відчула, що відбувається щось погане. Валєра відмовлявся говорити, хоча я і намагалась з’ясувати причину змін в його поведінці, а одного разу він просто зірвався і все розповів, але не став називати її імені

, – розповідала Ірина Меладзе в інтерв’ю.

Перша дружина Валерія Меладзе розповіла, як з дочкою дізналася про зради з Джанабаєвою
Перша дружина Валерія Меладзе розповіла, як з дочкою дізналася про зради з Джанабаєвою

Жінка була вражена до глибини душі, а про те, що коханкою стала Альбіна Джанабаєва Ірина дізналась від подруги:

Новина виявилась несподіванкою. Звісно, я знала Альбіну, але і припустити не могла, що у неї є син від Валєри

Колишня дружина Меладзе важко переживала розлучення, знайшовши втіху в церкві. Це допомагало їй впоратись із депресією, але не всі близькі прийняли її захоплення вірою. За матір’ю довго спостерігала старша дочка екс-пари Інга, а пізніше і сама приєдналась.

Нагадаємо, Валерій Меладзе і Альбіна Джанабаєва офіційно одружились в 2014 році, тоді ж артист розлучився з Іриною. У зіркового подружжя народилось троє дітей, хлопці Костянтин і Лука і дівчинка Агата.

Перша дружина Валерія Меладзе розповіла, як з дочкою дізналася про зради з Джанабаєвою
Перша дружина Валерія Меладзе розповіла, як з дочкою дізналася про зради з Джанабаєвою

Не зважаючи на неприємну історію зі зрадою співака, його колишня дружина зізнається, що зараз у них як ніколи чудові стосунки і вона ні про що не шкодує.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.