Ольга Сумська розплакалася, розповідаючи про онуків, які живуть у росії: “Я їм читаю українські казки”

Ольга Сумська вже рік не може побачити старшу доньку та онуків, адже ті живуть у росії. Акторка не змогла стримати сліз, коли у неї запитали про рідних людей.

Після початку повномасштабної війни в Україні донька Ольги Сумської Антоніна Паперна стала однією із тих зірок, які вирішили мовчати про війну. Жінка вже багато років живе в росії. Там вона побудувала акторську кар’єру, вийшла заміж за російського актора Володимира Яглича і народила двох дітей.

Антоніна Паперна з чоловіком і донькою

Антоніна Паперна за весь час повномасштабної війни не дала жодного коментаря про ситуацію в країні. Звісно, що через мовчазну позицію Тоні від українців “прилетіло” і їй і її матері Ользі Сумській. Сумська вже неодноразово виправдовувалась за поведінку доньки. Акторка запевняє, що Тоня Паперна проти війни та розуміє все, що відбувається, а мовчить вона лише через страх. Дівчина боїться висловитись проти війни, адже в росії немає свободи слова і за подібні висловлювання можна не лише залишитись без роботи, а і потрапити за грати.

Нещодавно Ольга Сумська дала чергове інтерв’ю, яке вийшло в ефірі українського каналу “Дом”. Мова знову зайшла за її доньку та онуків, які попри війну все ще живуть у москві. На цьому питанні Сумська не змогла стримати емоцій і розплакалася.

Ольга Сумська розплакалася, розповідаючи про онуків, які живуть у росії

Ольга розповіла, що спілкується донькою по телефону, але дуже обережно говорить на тему війни, адже в росії всі дзвінки прослуховуються. Найбільше Сумська переживає за те, що вже рік не має змоги бачитися з рідними онуками. Проте Ольга запевнила, що прививає 5-річній Єві та 3-річному Дані любов до України.

 Я їм читаю українські казки. У них няня з Харкова. Вона теж їм читає українською.

, – розповіла Ольга Сумська.

Чому Тоня Паперна так тримається росії і боїться зупинити там акторську кар’єру невідомо. Варто відзначити, що багато російських зірок, які не мають українського коріння, виїхали з росії відразу після повномасштабного наступу і відкрито виступили проти війни. Серед таких зірок легендарна Алла Пугачова, її чоловік Максим Галкін, співака Монеточка та інші.