Юрій Горбунов зізнався, чи соромиться свого низького зросту поряд з Осадчею: “Вона завжди на підборах”

В Мережі часто піджартовують над зірковою парою Юрієм Горбунович і Катею Осадчею. Під спільними фото в Мережі можна знайти коментарі, що виглядає пара, як слон і моська. Чи чіпляє це Горбунова, читайте далі в матеріалі.

Юрій Горбунов і Катя Осадча – одна з найвідоміших пар українського шоу-бізнесу. Їх називають зразковою сім’єю, адже протягом шести років подружнього життя Горбунов і Осадча транслюють любов та взаємоповагу один до одного. Втім, як і у всіх знаменитих людей у цієї зіркової пари є як прихильники, так і хейтери. Під спільними світлина подружжя часто можна знайти негативні коментарі. Фоловери пишуть, що Осадча та Горбунов виглядають разом, як слон і моська і начебто вони визгялдають зовсім не гармонійно один з одним. Дійсно, на фото видно, що Осадча вища за Горбунова. У Мережі вказана інформація, що зріст Каті 180 см, а зріст Юрія – 168.

Юрій Горбунов зізнався, чи соромиться свого низького зросту поряд з Осадчею

Нещодавно Юрій Горбунов в інтерв’ю Славі Дьоміну зізнався, чи комплексує він щодо свого зросту. Чоловік запевнив, що у Мережі вказана не правильна інформація щодо його зросту, насправді він має зріст не 168 см, а 176. При цьому Горбунов зауважив, що Осадча вища за нього всього на 2 см. Таку явну різницю у зрості на фото шоумен пояснює тим, що Осадча завжди на підборах, тож і виглядає набагато вищою.

Юрій Горбунов і Катя Осадча зібралися до Криму
Юрій Горбунов зізнався, чи соромиться свого низького зросту поряд з Осадчею

Тож, Юрій Горбунов запевняє, що ніколи не комплексував щодо свого зросту. Але шоумен не заперечує, що має комплекси. Юрій зізнався, що найбільше його торбує власна вага. Чоловік схильний до набору зайвої ваги, тож намагається контролювати своє харчування. Крім того, шоумен регулярно займається йогою, аби тримати себе в тонусі.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.