Лідія Таран розповіла про нове життя у Франції та чесно назвала мінуси проживання в країні: “Не заради себе”

Відома українська телеведуча та зірка "ТСН" Лідія Таран зараз разом з донькою живе за кордоном. Знаменитість чесно розповіла про мінуси проживання у Франції

Після початку повномасштабної війни в Україні відома телеведуча та журналістка Лідія Таран разом з донькою від Андрія Доманського Василиною виїхала до Франції. Там зіркові мама та донька почали обживатись. Лідія Таран стала студенткою місцевого університету, а Василина Доманська почала ходити до коледжу.

У пошуках безпечного місця для проживання зіркова родина оселилась у невеличкому місті Нансі. Там відома українська телеведуча Лідія Таран дистанційно працює кореспонденткою ТСН, поєднуючи роботу з навчанням і вихованням доньки. Загалом, життя знаменитості вдалині від Батьківщини починає налагоджуватись, проте є і свої мінуси.

Зірка ТСН нещодавно дала нове інтерв'ю
Зірка ТСН нещодавно дала нове інтерв’ю

У Франції відома українська телеведуча разом з донькою зупинились жити у місцевої родини, яка люб’язно погодилась надати їм дах над головою. У новому інтерв’ю для Comments.ua Лідія Таран розповіла, як проходять їхні з Василиною будні. Оскільки вони живуть за межами великого міста, то для того, аби дістатись на навчання чи роботу, потрібно користуватись електричкою.

Втім, французи часто влаштовують страйки, через що громадський транспорт просто зупиняється.

Саме ці незручності Лідія Таран вважає чи не єдиним мінусом життя за кордоном. Ба більш, відома українська ведуча зізнається, що на Батьківщині навіть під час повномасштабної війни не спостерігається подібних проблем з транспортом.

Лідія Таран також висловилась про своє життя за кордоном. Відома українська ведуча впевнена: оскільки зараз важко абсолютно кожному пересічному українцю, то їхнє з донькою французьке життя вона називає “більш-менш комфортним”.

Лідія Таран з донькою від Андрія Доманського живуть за кордоном
Лідія Таран з донькою від Андрія Доманського живуть за кордоном

Вільного часу ні у відомої ведучої, ні у її доньки немає. Саме тому, розповідає Лідія Таран, вони не є частими гостями музеїв чи ресторанів. Знаменитість розповіла, що у вільний від роботи та материнських обов’язків час вона бере участь у місцевих заходах, де розповідає про війну в Україні, співпрацює з французькими медіа та займається волонтерством.

Схожі статті

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!