“Був для неї кісткою в горлі”: Бєдняков пригадав, як йому дискомфортно було працювати разом з Оксаною Марченко

Відомий український ведучий розповів, як свого часу працював зі скандально відомою Оксаною Марченко на одному телеканалі. Андрій Бєдняков поділився подробицями

Андрій Бєдняков давно підкорив серця українських глядачів, заробивши собі хорошу славу та репутацію. Знаменитість вже давно працює на телебаченні, а раніше деякий час знімався в одному кадрі зі скандально відомою дружиною Медведчука Оксаною Марченко.

У новому інтерв’ю на YouTube-каналі Pressing відомий український телеведучий пригадав, як йому довелось працювати з Оксаною Марченко на телеканалі СТБ. Знаменитість зізнався, що вони пропрацювали на одній сцені всього рік, але весь цей час він відчував до себе неприязнь з боку колись популярної в Україні зірки.

Оксана Марченко та Андрій Бєдняков працювали разом менш ніж рік
Оксана Марченко та Андрій Бєдняков працювали разом менш ніж рік

Бєдняков не став приховувати власні роздуми стосовно того, чому він міг не сподобатись своїй колишній колезі. Так, знаменитість розповів, що тоді побачив, що Оксані Марченко було з ним некомфортно працювати, адже він, молодший за неї та енергійний ведучий, прийшов й одразу взявся за справу.

Я з нею пропрацював один рік і був для неї кісткою в горлі… Було видно, що їй було неприємно зі мною працювати

– прокоментував Андрій Бєдняков.

Андрій Бєдняков пригадав, як йому було працювати з Оксаною Марченко
Андрій Бєдняков пригадав, як йому було працювати з Оксаною Марченко

Ба більш, у новому інтерв’ю знаменитість зізнався, що він намагався йти на контакт, проте йому не вдавалось. Андрій Бєдняков зізнався, що за всю кар’єру саме Оксана Марченко виявилась єдиною колегою, з якою він не взагалі не знайшов спільної мови.

Відомий український шоумен зізнався, що він намагався “пробити” горезвісну дружину Медведчука й дружнім спілкуванням, і жартами, проте вона не сміялась. Тоді, розповідає Андрій Бєдняков, він не розумів, як можна так байдуже реагувати на спроби порозумітись.

Втім, підсумував знаменитість, в останній робочий день разом їм таки вдалось “нормально поговорити”.

Схожі статті

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!