$50 тисяч, квартира на Мангеттені й інші “плюшки”: Мудра з Холостяка-12 зізналась, чим її забезпечує бойфренд

Ексучасниця популярного реаліті Саша Мудра у новому інтерв'ю розповіла детальніше про свого нового бойфренда та стосунки з ним. Дівчина зізналась, як він її забезпечує

Саша Мудра здобула особливу популярність на телепроєкті “Холостяк-12”. Дівчина народилась та виросла у Харкові, почала будувати кар’єру, втім на момент знімання шоу та після залишалась безробітною.

Сьогодні Мудра мешкає у США, будує стосунки з американським заможним бізнесменом. У новому інтерв’ю для Анни Олицької ексучасниця реаліті розповіла, на якому етапі зараз її стосунки з коханим.

Саша Мудра з Холостяка-12 прокоментувала своє особисте життя
Саша Мудра з Холостяка-12 прокоментувала своє особисте життя

Саша Мудра розповіла про стосунки з бойфрендом

У відповідь на запитання Олицької, на якому етапі вони з коханим зараз знаходяться, Саша Мудра зізналась, що чоловік запропонував їй пожити окремо, аби вона усвідомила, наскільки важким є життя у США.

Я буду говорити реально, як є. Стосунки на такому етапі, що він мені сказав: “Я даю тобі три місяці, ти живеш своїм самостійним життям, ти розумієш, як тут важко, що таке платити податки”. Бо, будемо відверті, я не дивилась весь цей час на ціни, не знала, що тут і скільки коштує

– зізналась Саша Мудра.

Дівчина зізналась, що раніше за все платив її бойфренд. Ба більш, якщо у Саші Мудрої з’являлись проблеми, побутові чи суспільні, пов’язані з незвичністю американської система, все допомагав вирішити її коханий.

Саша Мудра будує стосунки з американцем
Саша Мудра будує стосунки з американцем

Бойфренд Мудрої насправді не просто запропонував їй пожити окремо, а забезпечив її на цей час, три місяці, всім необхідним та навіть більше. Так, наприклад, чоловік винайняв квартиру в центрі Мангеттену (у цій квартирі й було зняте інтерв’ю), дав Саші Мудрій гроші. У відповідь на питання Олицької, чи дав він їй 50 тисяч доларів, вона погодилась і зазначила, що бойфренд виділив їй “достатню” суму.

Саша Мудра також зауважила, коли пройдуть три місяці, які на її роздуми виділив бойфренд, а вона зрозуміє, що хоче з ним і далі бути, то вони одразу зіграють весілля. Разом з тим, продовжує Мудра, вона боїться помилитись.

Схожі статті

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.