У віці ягідки зі стрижкою боб-каре: Лідія Таран розповіла, як на електричці добирається на роботу у Франції

Відома українська журналістка і телеведуча Лідія Таран через війну в Україні вже майже рік живе у Франції. Зірка ТСН розповіла, як в іншій країні добирається на роботу.

Заради своєї єдиної доньки Василини від шоумена Андрія Доманського телеведуча Лідія Таран виїхала з України в безпеку, поки вдома триває війна. Журналістка в новому інтерв’ю розповідала, що взагалі то не планувала їхати за кордон. В перший день 24 лютого 2022 року вони з Києва виїхали в Кам’янець-Подільський, провели там ніч і на ранок вирішили, якщо є така можливість, треба їхати далі та звільняти місце для інших людей, кому це більш потрібно. Журналістка була на автомобілі з достатнім запасом бензину, а у Францію їх запрошували друзі-французи.

Лідія Таран з дочкою переїхала у Францію
Лідія Таран з дочкою переїхаа у Францію

Там у Лідії і Василини комфортні умови проживання в будинку французької родини. У них різні кімнати, Таран виплачують фінансову допомогу на дитину, вона вчиться в університеті і працює кореспондентом ТСН. Зірка 1+1 зізналась, що через вік не може отримувати стипендію, а також розповіла про великий мінус для себе:

Аби дістатись на навчання чи роботу потрібна електричка. А коли французи виходять на страйки, відстоюючи свої зарплати й право на пенсію – це проблематично, бо зупиняються всі потяги

Лідія відмітила, що в гостях як і завжди є щось, що викликає напруження, а повний комфорт вона може відчувати тільки вдома. Як мінімум є нюанси в побуті через іншу ментальність. Але Таран не скаржиться, враховуючи, що зараз більшості українців м’яко кажучи дискомфортно, тому своє життя з дочкою вона зараз називає комфортним, хоча і тужить за домом.

Лідія Таран розповіла, як на електричці добирається на роботу у Франції
Лідія Таран розповіла, як на електричці добирається на роботу у Франції

Часу на відвідування музеїв і прогулянки у телеведучої немає, тому що вона поєднує виховання дитини, навчання в магістратурі і роботу на 1+1, а також дистанційно керує благодійним проектом “Здійсни мрію”. По можливості Лідія допомагає з передачею гуманітарних вантажів в Україну і для місцевих ЗМІ розповідає про війну на французькій мові.

Популярне

Схожі статті

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.

Гості не повірили, що ця випічка без яєць, дріжджів і молока: рецепт пирога з капустою та грибами на окропі

Цей неймовірно смачний пиріг сподобається навіть найвибагливішим гурманам, а готувати його — простіше простого. Тому сміливо записуйте рецепт!

Заради кар’єри в кіно Мер’єм Узерлі перекроїла себе повністю: Хюррем Султан тепер просто не впізнати

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі змінила свою зовнішність – і заради кар'єри в кіно, і заради власного задоволення. Показуємо, як виглядала зірка раніше та який вигляд вона має зараз.