Анатоль Анатоліч показав власний будинок Даніелю Салему: поки що телеведучий мешкає удвох із собакою

Відомий телеведучий і блогер Анатолій Анатоліч запросив у гості одесита Даніеля Салема й показав йому, як проводить час у будинку за відсутності родини, яка нині перебуває у Парижі.

Коли Даніель Салем завітав на обійстя Анатолія Анатоліча, то найперше звернув увагу на український прапор. Господар пояснив, що не знімав його навіть під загрозою окупації, хоча сусіди настійливо радили це зробити. На щастя, до Вишгорода орки не дісталися через затоплення дамби.

На стіні в передпокої ціла виставка світлин Анатолія Анатоліча з дружиною і дітьми

Передпокій прикрашений сімейними світлинами багатодітного татуся з дружиною і дітьми. Родину Анатолій вивіз за кордон. Сам теж, як батько трьох дітей, має можливість виїзду. Але не робить цього, зрідка відвідуючи рідних людей за можливістю.

Салем побачив кросівки, в яких ведучий готується до марафону в Нью-Йорку. Спортивного взуття в Анатоліча ціла шафа, тож він подарував гостю одну пару.

Собака Айза привітно зустріла гостя з Одеси

У вітальні мирно посапувала дворічна собака Айза, висолопивши язика. Бідолашку розбудили й змусили сховати язичка. Попервах діти боялися великої тварини, розповів хазяїн, та згодом подружилися.

Будинок родина придбала у 2015 році. Після початку бойових дій на Донбасі у 2014-му нерухомість різко здешевшала, і Анатолій Анатоліч скористався цим. Родина практично нічого не змінювала у дизайні, хоча його не можна назвати суперсучасним. Це класика, але дуже затишна.

Даніель проінспектував холодильник господаря, скуштувавши сирників

Подвір’я невелике, та навіть маленький басейн присутній. Окремо чоловіки оглянули підвал, в якому родина переховувалася у перші дні війни – росіяни бомбардували військову частину неподалік, тож було дуже гучно. Низька стеля, одна лампочка і невеличкі розміри приміщення не завадили родині запросити до схованки ще й сусідів.

Далі Даніель проінспектував кухню. У холодильнику були тільки гречка і сирники, зготовлені мамою блогера. Від алкоголю гість відмовився, оскільки перебуває нині на військовій службі, а там суворий сухий закон.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.