Дружина третього президента Віктора Ющенка покинула чоловіка і переїхала: “Тут неможливо знаходитися”

"Сніданок з 1+1" вирішив привітати Віктора Ющенка з 69-річчям і дізнався від іменинника чимало цікавого про зміни в особистому житті третього президента України.

Віктор Андрійович поділився з журналістом, що зазвичай не любить відзначати день народження, але доводиться робити це щороку. Обов’язковою ранковою процедурою в чоловіка є позирання в стародавнє дзеркало у ванній.

Віктор Ющенко з другою дружиною Катериною

Це триває зо 5 хвилин. Ющенко лається на нього, бо сам молодший, а амальгама набагато старша. Інколи голиться, а буває, залишає обличчя зі щетиною, як зараз модно. Далі переходить до звичних справ – лекцій, перемовин, розумової праці тощо.

У питаннях виховання дітей дружина Катерина завжди має вирішальне слово, а сімейним бюджетом розпоряджаються нарівні. Ющенко сам сплачує комірне і може назвати тарифи, наприклад, знає, скільки коштує куб дров.

Віктор Ющенко з дружиною і трьома молодшими дітьми

О 4-ій ранку 24 лютого 2022 року він ще не встиг лягти, бо зібралося чимало посуду після гостей, і треба було його вимити. Віктор Андрійович завжди це робить сам. Він не терпить, коли у мийці залишається брудний посуд, злиться і перекидає лють на домашніх тварин.

23-го, під час відзначання дня народження президента про війну не говорили, бо ніхто не вірив у можливість активних бойових дій. Але все сталося прямо протилежно. Жахлива реальність стала зрозумілою, коли з Василькова полетіли наші хлопці і розверталися у повітрі прямо над будинком.

Віктор Андрійович з Катериною Ющенко, але не благовірною, а дружиною племінника

Коти й собаки з переляку повтікали, і їх не було цілих 3 дні. Думок про від’їзд за кордон у Ющенка не виникало, бо не уявляв собі, що скаже на митному контролі.

А от із членами родини виникли проблеми. В будинку не стало світла й Інтернету, тому Катерина з доньками перебралася до Києва, а Віктор Андрійович залишився сам, поскаржившись, що на його очах помирає сім’я.

Популярне

Схожі статті

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!

Соковиті котлетки, які просто тануть в роті. Для смачного обіду готую тільки їх: швидко, красиво й апетитно

Котлети - це проста і поширена страва. Жодне застілля без них не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт із секретним інгредієнтом, який зробить котлети дуже соковитими та ніжними, - картоплею.

Багатоженці українського шоу-бізнесу: Остапчук, Павлік та інші чоловіки, які міняють дружин як рукавички

Віктор Павлік, Міша Кацурін, Володимир Остапчук – всі ці зіркові чоловіки ходили до РАЦСу не один і навіть не два рази. Ці чоловіки міняють офіційних дружин як рукавички.