Дмитро Гордон утримує не лише дружину з дітьми, але й батьків: “Грошей не вистачає, але я не бідкаюся”

Дмитро Гордон спробував себе у незвичній ролі не інтерв'юера, а респондента, тому довелося відповідати на не завжди зручні питання ведучого Слави Дьоміна. Одним із таких стала вимога розповісти про свої витрати.

Слава підготувався до інтерв’ю ретельно. Він підрахував, що 10 мільйонів переглядів Ютуб каналу у лютому принесли Гордону щонайменше 10 тис.доларів монетизації. Тож поцікавився, чи вистачає подібної суми на життя.

Слава Дьомін розмовляв із Дмитром Гордоном, гуляючи вулицями Києва

Дмитро відверто пояснив, що його родина складається не лише з Олесі Бацман і дітей, але й батьків чоловіка і дружини, а ще в Олесі є дідусь. Назбирується до 13 осіб. Усі вони нині перебувають за кордоном. Однією тисячею доларів на кожного не обійдешся, оскільки діти навчаються, а літні родичі, трапляється, потребують грошей на ліки.

Отже, Гордону доводиться сутужно. Коштів катастрофічно не вистачає, тому він вдається до продажу власних автомобілів.

Магазин “Гордон-шоп” приносить прибутки, та якась частина з цих грошей йде на армію. Вже закупили 8 дронів, які передали двом конкретним бригадам.

Дмитро Гордон з батьками і дітьми. 2011 рік

Звісно, за останній рік прибутки ведучого значно знизилися, але він не став жебраком, тримається на плаву і не бідкається.

Дьомін припустив, що раніше на життя родині Дмитра вистачало 5 тис.доларів, але Гордон обурився. Сказав, що тільки йдучи на день народження, дарував подарунок приблизно на тисячу доларів чи відповідну суму. На родину доводилося витрачати не 5 і навіть не 10, а набагато більше тисяч на місяць.

 

Навіть зараз, коли Дмитро залишився сам-один у Києві, йому не вистачає однієї тисяч доларів на місяць, бо треба сплачувати за утримання будинку, платити податки, виплачувати зарплату людям, які працюють у команді.

Якщо зважити, що у ведучого семеро дітей, то можна тільки припустити, які астрономічні суми витрачаються на їх безбідне життя.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.