Наталка Денисенко показала будинок, в якому очікує на чоловіка з війни: гарна хатинка на узбережжі

Родинній ідилії подружжя акторів Наталки Денисенко й Андрія Федінчика завадила війна. Чоловік пішов обороняти рідну землю, а дружина з сином змушені були чекати на його повернення. Але у квартирі через постійні загрози ракетних атак і відключення світла стало жити неможливо, тож орендували ошатний будиночок посеред лісу.

В орендованому житлі, зробленому в стилі зрубу, є все необхідне для комфортної життєдіяльності – генератор, камін, навіть лазня. Подібне задоволення обходиться родині в 600 доларів на місяць.

У цьому будинку Наталка Денисенко з сином чекають на повернення глави родини

На першому поверсі розташована обладнана усім необхідним начинням кухня, а також вітальня. На другому – спальні. У кімнаті було лише ліжко і шафа. То новоспечена господиня вирішила додати затишку – придбала столик і велике дзеркало.

Наталка Денисенко навчилася розпалювати камін самотужки

Наталці довелося трішки помучитися, допоки опанувала мистецтво розпалювання каміна. Генератор попервах теж боялася вмикати, та згодом навчилася.

Біля каміна досі стоїть новорічна ялинка. Знаменитість довго не прибирала цей святковий атрибут, сподіваючись, що чоловік приїде у відпустку, і це підніме йому настрій.

Хейтери не вірять, що чоловік Наталки Денисенко Андрій Федінчик справді воює

Андрій Федінчик нині служить у ЗСУ. Дружина не захотіла виїжджати з маленьким Андрійком за кордон, щоб завжди бути поруч раптом що. Та все ж квартиру в Києві довелося залишити.

Наталка Денисенко полюбляє білий колір

Потерпає Денисенко й від хейтерських атак. Люди пишуть їй повідомлення російською мовою, обурюючись, що зірка дозволяє собі посміхатися і спокійно жити, допоки чоловік перебуває на війні. І висловлюють припущення, що Федінчик не воює по-справжньому. Наталка пообіцяла банити подібних “товаришів”, запевнивши, що жінки, провівши чоловіків до війська, не можуть собі дозволити сидіти вдома і весь час плакати, бо доводиться вирішувати чимало життєво важливих питань.

Андрійко теж чекає на тата з нетерпінням, а поки вони з мамою часто гуляють на узбережжі Київського моря, що знаходиться зовсім поруч. Наталку запрошують на знімання, а ще вона заробляє веденням відеоблогу. Також Денисенко проводить благодійні концерти “Наталка-читалка”, де під звуки фортепіано читає вірші.

Схожі статті

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.