Перший Холостяк Макс Чмерковський живе по сусідству з Мелом Гібсоном і Шоном Пенном: “Запросив Зеленського”

Найперший український Холостяк і танцюрист Макс Чмерковський емігрував у Сполучені Штати Америки ще дитиною разом з сім'єю, а зараз у нього є власна сім'я, яка живе по сусідству з зірками Голлівуду.

Максим Чмерковський дав нове інтерв’ю Анні Олицькій та розповів про своє життя в Америці. Екс-холостяк разом зі своєю дружиною Пітою Маргатройд і двома дітьми живе в Малібу, це місто в штаті Каліфорнія поряд з Лос-Анджелесом.

Я закохався в Малібу одразу і зараз дружина хоче нас звідси витягнути десь в інші райони, але я з нею все ще борюся

, – зізнався чоловік.

Перший Холостяк Макс Чмерковський живе по сусідству з Мелом Гібсоном і Шоном Пенном
Перший Холостяк Макс Чмерковський живе по сусідству з Мелом Гібсоном і Шоном Пенном

Журналістка поцікавилась у Чмерковського, хто з відомих сусідів живе біля нього:

Ну я не буду так сильно гучно, але якщо сильно гучно, то якби всі. Всякі Мели Гібсони, Шон Пенн. Шон до речі запросив Зеленського до себе, коли все закінчиться. Він теж тут недалеко, але сюди люди приїжджають і живуть для того, щоб не показуватися. Вони собі насолоджуються своїм заробітком, своїми можливостями, але для мене це на жаль неправильно, що для того щоб насолодитись таким стилем життя потрібно собі дозволити купити тут будинок за незрозумілі гроші, але для мене це теж такий якби етап успіху. Тобто я можу собі поставити планку, зависити і потім до цього йти

Перший Холостяк Макс Чмерковський живе по сусідству з Мелом Гібсоном і Шоном Пенном
Перший Холостяк Макс Чмерковський живе по сусідству з Мелом Гібсоном і Шоном Пенном

Як виявилось, не зважаючи на своє місцезнаходження, розкішний вид і зіркових сусідів Макс хоче інше житло:

Це не будинок мрії. Це не побудоване мною і Пітою разом, у нас інші мрії. Поки що це не будинок мрії, але це вже життя те, про яке я в принципі давно мріяв

, – розповів екс-холостяк.

Нагадаємо, з переможницею 1 сезону реаліті-шоу Олександрою Шульгіною Максим Чмерковський не мав стосунків після фіналу. Зараз дівчина також живе в Лос-Анджелесі, вона вийшла заміж за американця і народила дитину.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.