Оля Полякова розповіла, як організувала безплатне навчання доньок за кордоном: “Так може зробити кожна мама”

Олі Поляковій останнім часом усе рідше дорікають за кокошники і російськомовні пісні. Тепер співачку критикують переважно за доньок, що навчаються у Великобританії. Блондинка, як завжди, емоційно відкинула подібні хейтерські атаки, пояснивши, що кожна мама може собі дозволити діяти за її схемою.

Хвиля хейту накотилася переважно на старшу доньку Олі Полякової – 18-річну Машу. Дівчині пишуть чимало негативних коментів за від’їзд з України під час війни. На що турботлива мама зауважила – юнка не може взяти в руки автомат і йти на фронт. Мовляв, обидві доньки весь час навідуються додому і, як і решта дітей, ховаються по підвалах під час повітряної тривоги.

Оля Полякова з доньками Машею й Алісою

З приводу поїздки Полякової до Парижа зі своїм хлопцем, співачка відзначила, що дівчина дійсно похвалилася видом на Ейфелеву вежу з вікна готельного номера. От тільки змовчала про те, що її кавалер спромігся зняти лише 3-зірковий номер в готелі, а не королівські апартаменти.

Найбільше хейтять старшу доньку Олі Полякової Машу

Не сподобався підписникам і пост Маші, в якому вона зазначила, що хоче жити, а не виживати. Хейтери почали писати, що в них немає можливості вивезти своїх дітей з-під бомб за кордон. Оля запевнила, що кожна мама може вчинити так, як вона, оскільки школи для українських дітей у Великобританії нині безкоштовні.

Родина у повному складі в Англії
Родина у повному складі в Англії

Маша і так збиралася після 11 класу їхати на навчання до Лондона. Батьки планували оплачувати навчання доньки. Юнка подала заявку у п’ять вишів, і всюди пройшла. Коли ж почалася війна, стало можливим оформитися на безоплатну форму навчання. То Оля підшукала спонсора, щоб оформити відповідні документи як біженці.

Перший час жили в поляка Лукаша абсолютно безплатно, який зголосився допомогти. Можна було ще й оформити допомогу – 500 фунтів на місяць, але подружжя вирішило цього не робити. Тепер Маша живе у передмісті Лондона, де ціни значно дешевші.

Попервах Полякова не планувала залишати Алісу у Великобританії. Та коли облаштувала Машу, подала заявку у бордингову школу, і дівчинку взяли з 90% знижкою плати за навчання.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.