Позитив розповів, скільки витрачає в місяць: як пішла Надя Дорофєєва, продав машину і не їсть в ресторанах

Відомий український співак та екс-соліст гурту "Время и Стекло" Позитив розповів про свої доходи і витрати. В останній рік його життя в цьому плані кардинально змінилось.

З початком повномасштабної війни в Україні багато людей втратили роботу. Артисти сцени також залишились без комерційних концертів, зараз в основному відбуваються благодійні заходи. Екс-соліст гурту “Время и Стекло” після того як його партнерка і подруга Надя Дорофєєва пішла в сольну кар’єру продовжував співати і творити, але в останній рік його заробіток дуже знизився.

Олексій Завгородній дав інтерв’ю для ютуб-каналу “Розмова” і розповів, що після 24 лютого 2022 року його доходи зменшились на 80, а то івсі 90%. Йому довелось не тільки економити на ремонті будинку, який триває вже декілька років. Він продав свій автомобіль і більше не харчується в ресторанах.

Позитив розповів, скільки грошей витрачає в місяць
Позитив розповів, скільки грошей витрачає в місяць

Позитив зізнався, що фінансово протриматись на плаву йому допомогли декілька рекламних інтеграцій для різних айті компаній, монетизація на ютубі, а також родичі і друзі, але він відмітив, що змінилося все. Він не приховує, що як і всі колеги з музичного бізнесу знаходиться у важкій фінансовій ситуації.

В минулому гонорари зірки були значно більшими і він робив заощадження, однак від них майже нічого не залишилося, тому що на початку війни він робив великі донати і витрачав на оренду житла в західній Україні, яка значно подорожчала через наплив біженців і переселенців.

Позитив приголомшив також точною сумою, на яку живе в місяць. Це 500 доларів або 18,5 тисяч гривень. Співак зізнався, що йому цього мало і треба щось думати. Але він впевнений, що в майбутньому концертна діяльність повернеться і артисти почнуть заробляти.

Позитив розповів, скільки грошей витрачає в місяць
Позитив розповів, скільки грошей витрачає в місяць

Раніше Олексій Завгородній жив на зйомній квартирі в Києві, але переїхав на студію, тому що йому немає чим платити оренду житла. В студії є все, що необхідно для нормального комфортного життя – кухня, душ, окремі кімнати для кожного.

Нагадаємо, у 2020 році Позитив залишився сам без Наді Дорофєєвої, яка була його партнеркою по гурту “Время и Стекло”, він перестав існувати, а в наступному році співак розлучився зі своєю дружиною Анною Андрійчук.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.