18-річна донька Олі Полякової Маша прокоментувала майбутнє заміжжя: “Я хочу побути у весільній сукні”

18-річна донька української співачки Олі Полякової Маша будує стосунки з львів'янином на ім'я Артур і вже встигла познайомити його зі своєю зірковою мамою.

Маша Полякова відома публіці не менше, ніж її зіркова мама. Дівчина з 14 років активно веде свій блог в Інстаграм і встигла отримати скандальну славу. Так, Маша неодноразово публікувала в соціальних Мережах провокативні знімки і поводила себе, не як чемна дівчина.

У 2022 році Маша Полякова закінчила середню школу і стала студенткою лондонського вищого навчального закладу. Не встигла дівчина переїхати жити в Англію, як знайшла там бойфренда. Ним виявився юнак, який родом зі Львова, але зараз живе та навчається у Лондоні. Хлопця звати Артур і він регулярно з’являється у Інстаграм-блозі Маші Полякової.

Як виглядає бойфренд Маші Полякової
Як виглядає бойфренд Маші Полякової

Нещодавно Маша Полякова дала інтерв’ю Славі Дьоміну та розповіла, наскільки у неї серйозні стосунки з Артемом. Дівчина зізналася, що вже знайома з батьками свого бойфренда, а також познайомила Артема зі своєю зірковою мамою та татом. За словами Марії, її мамі сподобався хлопець, а тато взагалі в захваті, адже Маша тепер просить менше грошей.

І тату подобається. Йому не треба мені так багато грошей скидати на продукти, тому що в мене тепер є Артур, який купує мені продукти

, – розповіла Маша.

Цікаво, що сама Маша Полякова не зовсім сподобалась батькам свого бойфренда. Так, за словами дівчини, мамі Артура вона сподобалась, а ось його тато з нею холодний.

Мені здається, його тато мене не дуже сильно любить

, – зізналася Маша.

18-річна донька Олі Полякової Маша прокоментувала майбутнє заміжжя
18-річна донька Олі Полякової Маша прокоментувала майбутнє заміжжя

А от виходити заміж Маша Полякова поки що не планує. Дівчина запевняє, що в неї на першому місці стоїть кар’єра, а сім’ю вона буде будувати після 26 років.

Я хочу колись побути у весільному платті, весілля організовувати, але не зараз. Для мене спочатку кар’єра, а потім вже весілля. А ще, я так багато в житті не спробувала, навіщо мені те весілля!

, – міркує Маша.

На питання Слави Дьоміна, коли Маша планує будувати сім’ю, дівчина відповіла не задумуючись.

Десь після 26-27. Спочатку треба універ закінчити, почати десь працювати. Куди весілля? Це великі затрати, а я хочу зробити це [весілля] дуже красиво

, – зазначила донька Полякової.

Схожі статті

З цим тістом тонкі млинці виходять смачні та ніколи не порвуться: всі, хто пробував тепер випрошують рецепт

Приготувати тонкі та ароматні млинці інколи може здаватися завданням із зірочкою. Проте завдяки правильному підбору інгредієнтів та техніці, смаження млинців можна перетворити у приємну справу.

Чомусь майже ніхто так не готує гречку, а дарма: вдвічі смачніше, ніж всі звикли. Моя вдала імпровізація

Гречка має дуже своєрідний насичений смак і ця крупа "самостійна", але це не значить, що з нею не можна експериментувати. Цей рецепт саме на такий випадок.

Подружка приїхала з Грузії і навчила, як зробити хачапурі за 5 хвилин: без замішування тіста. Вже на досвіді

Приготувати хачапурі можна у найкоротші терміни, якщо взяти листкове тісто та сир сулугуні. Виходить справжня смакота, від якої неможливо відірватися. За 5 хвилин підготуєте, за 15 спечеться.