Полякова поділилася схемою, як українці можуть відправити вчитися своїх дітей в Англію безкоштовно: “Спонсори”

Відома українська співачка  Оля Полякова поділилась своїм досвідом, як відправила старшу доньку вчитися в Англію безкоштовно. Зірка скористалась програмою для українців.

Співачка Оля Полякова виховує двох доньок. Старша Марія вчиться у музичному вузі в Англії і не платить за це не копійки. В інтерв’ю Раміні зірка розповіла, як їй це вдалося:

Моя Маша збиралася їхати до Лондона, вона закінчила школу, закінчила 11 класів. Ми збиралися платити навчання, але сталася війна. Вона подалася у 5 вузів і у 5 поступила, сама, і треба було вже їхати туди, але щоб їй дали оцю програму, по якій вона може вчитися безкоштовно треба було, щоб вона поїхала як тимчасовий переселенець. Я почала шукати якихось знайомих, щоб її прийняли як спонсори. І в нас нема таких знайомих. Після того як вже звільнили Ірпінь, один військовий, друг мого Вадіка приїхав до нього на дачу відпочити після боїв, а Вадік розказує, що ось Маша хоче поступати і що нам робити, щоб їй дали можливість вчитися безкоштовно

, – поділилася Оля.

Оля Полякова розповіла, скільки заробляла на початку кар'єри
Полякова поділилася схемою, як українці можуть відправити вчитися своїх дітей в Англію безкоштовно

Чоловік Полякової Вадим Буряковський не зміг знайти спонсора для навчання доньки, тому співачка запропонувала пройти стандартну процедуру – реєстрацію через сайт, але це довга процедура, на яку у них не було часу:

Ось Вадік не може знайти цього спонсора, я кажу – давай будемо просто подаватися на сайт, будемо чекати, але ж їй вже їхати. Військовий, який це чує, цей його друг, бере свою військову куртку, каже – взяв її з допомоги, це з Лондону прийшла допомога, в кишені форми було українською написано: “Мене звати Лукаш, дорогий друже. Я поляк, але вже 20 років живу в Англії, якщо тобі коли небудь знадобиться допомога, подзвони мені”. І номер телефону. Вони дзвонять прямо в ту ж секунду, піднімає слухавку Лукаш і Вадік каже: “У мене дитина, мені потрібно її оформити”. Ми спочатку хотіли тільки одну оформити. Він каже: “Без проблем, я вам все зроблю”

Полякова поділилася схемою, як українці можуть відправити вчитися своїх дітей в Англію безкоштовно
Полякова поділилася схемою, як українці можуть відправити вчитися своїх дітей в Англію безкоштовно

Щаслива випадковість допомогла зірці забезпечити доньку вищою освітою за кордоном.

Це я просто розказую вам, що є можливість, це можна робити, а не розказувати сидіти, що от у нас нема можливості, тому ми не вивезли дітей. Ми не взяли просто поміч в Англії, але її дають, тобі платять 500 фунтів на місяць, в тебе буде на їжу, ти ж можеш жити не в Лондоні. В мене Аліса (молодша донька) живе 2,5 години від Лондона, там набагато дешевші ціни. Можна знайти можливість. У Франції приймають, теж платять допомогу, але в Лондоні взагалі класно, тому що ти можеш їхати до спонсора, в нього жити. Я просто дуже часто читаю – у вас є можливість, а у нас нема. У вас у всіх є можливість, це в Англії ціла програма для підтримки тимчасових переселенців. Все, що вам треба зробити – стати на облік, подати заявку, протягом 2-3 місяців вам прийде відповідь. Це може бути 400 км від Лондону, але яка різниця, якщо це безпечно?

, – розповіла Суперблондинка.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.