Полякова поділилася схемою, як українці можуть відправити вчитися своїх дітей в Англію безкоштовно: “Спонсори”

Відома українська співачка  Оля Полякова поділилась своїм досвідом, як відправила старшу доньку вчитися в Англію безкоштовно. Зірка скористалась програмою для українців.

Співачка Оля Полякова виховує двох доньок. Старша Марія вчиться у музичному вузі в Англії і не платить за це не копійки. В інтерв’ю Раміні зірка розповіла, як їй це вдалося:

Моя Маша збиралася їхати до Лондона, вона закінчила школу, закінчила 11 класів. Ми збиралися платити навчання, але сталася війна. Вона подалася у 5 вузів і у 5 поступила, сама, і треба було вже їхати туди, але щоб їй дали оцю програму, по якій вона може вчитися безкоштовно треба було, щоб вона поїхала як тимчасовий переселенець. Я почала шукати якихось знайомих, щоб її прийняли як спонсори. І в нас нема таких знайомих. Після того як вже звільнили Ірпінь, один військовий, друг мого Вадіка приїхав до нього на дачу відпочити після боїв, а Вадік розказує, що ось Маша хоче поступати і що нам робити, щоб їй дали можливість вчитися безкоштовно

, – поділилася Оля.

Оля Полякова розповіла, скільки заробляла на початку кар'єри
Полякова поділилася схемою, як українці можуть відправити вчитися своїх дітей в Англію безкоштовно

Чоловік Полякової Вадим Буряковський не зміг знайти спонсора для навчання доньки, тому співачка запропонувала пройти стандартну процедуру – реєстрацію через сайт, але це довга процедура, на яку у них не було часу:

Ось Вадік не може знайти цього спонсора, я кажу – давай будемо просто подаватися на сайт, будемо чекати, але ж їй вже їхати. Військовий, який це чує, цей його друг, бере свою військову куртку, каже – взяв її з допомоги, це з Лондону прийшла допомога, в кишені форми було українською написано: “Мене звати Лукаш, дорогий друже. Я поляк, але вже 20 років живу в Англії, якщо тобі коли небудь знадобиться допомога, подзвони мені”. І номер телефону. Вони дзвонять прямо в ту ж секунду, піднімає слухавку Лукаш і Вадік каже: “У мене дитина, мені потрібно її оформити”. Ми спочатку хотіли тільки одну оформити. Він каже: “Без проблем, я вам все зроблю”

Полякова поділилася схемою, як українці можуть відправити вчитися своїх дітей в Англію безкоштовно
Полякова поділилася схемою, як українці можуть відправити вчитися своїх дітей в Англію безкоштовно

Щаслива випадковість допомогла зірці забезпечити доньку вищою освітою за кордоном.

Це я просто розказую вам, що є можливість, це можна робити, а не розказувати сидіти, що от у нас нема можливості, тому ми не вивезли дітей. Ми не взяли просто поміч в Англії, але її дають, тобі платять 500 фунтів на місяць, в тебе буде на їжу, ти ж можеш жити не в Лондоні. В мене Аліса (молодша донька) живе 2,5 години від Лондона, там набагато дешевші ціни. Можна знайти можливість. У Франції приймають, теж платять допомогу, але в Лондоні взагалі класно, тому що ти можеш їхати до спонсора, в нього жити. Я просто дуже часто читаю – у вас є можливість, а у нас нема. У вас у всіх є можливість, це в Англії ціла програма для підтримки тимчасових переселенців. Все, що вам треба зробити – стати на облік, подати заявку, протягом 2-3 місяців вам прийде відповідь. Це може бути 400 км від Лондону, але яка різниця, якщо це безпечно?

, – розповіла Суперблондинка.

Схожі статті

Пристосувалася солити скумбрію в пакеті: смачніше, ніж у розсолі, і посуд не потрібний. Геніально просто

Замість скумбрії таким же чином у пакеті можна засолити оселедець. Якщо немає бажання використовувати спеції, достатньо буде лише однієї солі. Виходить дуже жирно та смачно.

Нереально смачний пиріг з сирною начинкою і курагою: забудьте про інші рецепти. Це найлегший тортик у світі

Дріжджовий пиріг із сиром та курагою виходить надзвичайно ароматним. Чаювання з такою здобою вийде ідеальним. А бесіда полине у правильне річище, адже смакота налаштує на приємний лад.

На замітку господиням! Випросила у кондитера рецепт ідеального бісквіта для тортів: тісто ніжне та повітряне

Секрет розкішного торта чи іншого десерту — ідеально пухкий бісквіт. З нашим рецептом бісквіт буде виходити з першого разу і не потрібно пробувати десятки рецептів. Спробуйте та переконайтеся.