“Подав на мене в суд”: дружина Віктора Павліка Репяхова розповіла про складні стосунки з рідним батьком

Дружина відомого українського співака Віктора Павліка Катерина Репяхова вперше чесно розповіла про свого рідного батька, який намагався позбавити її квартири

Відома українська блогерка та дружина популярного співака Віктора Павліка у новому інтерв’ю для Слави Дьоміна вперше розкрила подробиці сімейного життя. Знаменитість розповіла, в яких стосунках перебуває зі своїм рідним батьком та приголомшила шанувальників правдою про те, що він через суд намагався позбути її квартири.

Катерина Репяхова про свого рідного батька

Дружина відомого українського співака активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Там дівчина дуже часто показує свою маму, яка допомагає їй у вихованні сина, побуті та морально підтримує донечку. Розповідала Катерина Репяхова і про своїх брата і сестру, племінниць. Втім, знаменитість ні разу не згадувала на особистій сторінці в Інстаграмі про свого рідного батька. Сьогодні рідня не спілкується, втім, зізнається блогерка, вона б дуже хотіла побачити тата.

Катерина Репяхова не змогла стримати сліз, розповідаючи на інтерв'ю про свого рідного тата
Катерина Репяхова не змогла стримати сліз, розповідаючи на інтерв’ю про свого рідного тата

Знаменитість пояснила, що сьогодні не спілкується з рідним татом, адже його в родині просто немає. Після розлучення з матір’ю Катерини Репяхової він одружився з іншою жінкою. Разом з тим, додала дружина Віктора Павліка, їй важко спілкуватись з батьком, бо він важка людина.

Катерина Репяхова зауважила, що ні в якому разі вона не хоче ображати свого батька. Втім, пригадала знаменитість, раніше він був дуже забезпеченим, але в один момент став банкрутом. Після цього, розповідає Репяхова, її тато змінився психологічно й почав вважати трьох своїх дітей поганими.

Катерина Репяхова вразила подробицями стосунків з рідним батьком
Катерина Репяхова вразила подробицями стосунків з рідним батьком

Пригадала дружина відомого українського співака й іншу скандальну історію. Знаменитість розповіла, як одного разу їй зателефонувала нова дружина батька й попросила грошей, аби витягнути її тата з в’язниці. Зірка не пригадає, чому саме він туди потрапив – чи когось побив, чи заборгував комусь великі гроші. Репяхова зазначила, що тоді віддала все до останньої копійки. Втім, коли її батько вийшов із в’язниці, то подав на неї в суд.

“Подав в суд на мене. Хотів забрати квартиру, яку він нам залишив. Потім він передумав… Після цього ми не спілкувалися”, – пригадала Репяхова.

Замість “судової сварки” знаменитість запропонувала батькові просто купити йому житло, але чоловік відмовився. Коли Репяхова виграла суд, він таки перепитав, чи актуальна ще пропозиція доньки.

Схожі статті

Спробувавши цю намазку, тесть розплакався від спогадів: закуска радянської молодості. Рецепт з секретом

У радянські часи шалено відчувався брак різноманіття продуктів. Та і в таких умовах хазяєчки якось викручувалися й годували родину смачно. Приміром, на святковому столі були такі бутерброди.

Якщо у вас є компот і манка, приготуйте цей смачнющий десерт за копійки: без духовки, желатину і вершків

Спробувавши цей десерт, ніхто не повірить, що він приготовлений всього з двох інгредієнтів і коштує буквально копійки. Фруктовий мус виходить дуже ніжним, має кремову структуру і приємний смак.

Що стало з “Мальвіною” Тетяною Проценко, в яку були закохані майже всі радянські хлопці: як склалася її доля

Як склалась доля актриси Тетяни Проценко після виходу фільму "Пригоди Буратіно", де вона зіграла роль "дівчинки з блакитним волоссям" - читайте нижче.