Чому 49-річна Руслана не стала мамою після 27 років шлюбу з Ксенофонтовим: співачка дала правдивий коментар

Руслана Лижичко і Олександр Ксенофонтов – одна з найміцніших пар українського шоу-бізнесу. Подружжя в шлюбі вже більше 27 років, але досі так і не стали батьками. Чому так трапилось, читайте далі в матеріалі.

Руслана Лижичко і Олександр Ксенофонтов стали один для одного першим справжнім коханням і останнім. Подружжя в шлюбі вже 27 років. Їх поєднує не лише спільне життя, а й робота. Разом їм довелося побудувати приголомшливу співочу кар’єру і прославитись на весь світ. Після перемоги Руслани на “Євробаченні”, про її “Дикі танці” говорили у всій Європі.

Зараз Руслана і Олександр мають успіх, гроші, розкішний будинок, але вони так і не відчули радість батьківства.

Руслана Лижичко
Руслана Лижичко

Руслана в недавньому інтерв’ю зізналася, що багато років вони з чоловіком відкладали батьківство, адже повністю були занурені у розвиток кар’єри. Коли вони “схаменулися” вже було відносно пізно, адже репродуктивний вік Руслани закінчився. Втім, подружжя мають намір спробувати завагітніти, адже медицина зараз знає багато способів, за допомогою яких можна виносити дитину навіть у 50 років.

Про свої наміри Руслана Лижичко розповіла в інтерв’ю програмі “Бацман” наприкінці 2021 року. У 2022 році співачка мала робити свої перші спроби завагітніти, але цьому завадила повномасштабна війна в Україні.

Так, в інтерв’ю Руслана зізналася, що хоче стати мамою, незважаючи ні на що.

Зараз, незважаючи ні на що, я дійсно хочу мати дитину. Народити – це круто і, напевно, єдиний сенс

, – сказала Руслана.

Чому 49-річна Руслана не стала мамою після 27 років шлюбу з Ксенофонтовим
Чому 49-річна Руслана не стала мамою після 27 років шлюбу з Ксенофонтовим

Співачка запевнила, що зараз – це її основна ціль і мета і вона вже робить все для того, щоб в майбутньому стати мамою. Також Руслана підкреслила, що її чоловік вже багато років хоче стати татом і вона дуже хоче здійснити свою мрію.

Я хочу це зробити для Сашка. Я знаю, як він про це мріє багато років

, – заявила Руслана.

Розуміючи всі ризики, Руслана зізналася, що вони з чоловіком також думають і про усиновлення. Але для початку вони спробують самі народити дитину.

Популярне

Схожі статті

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.

Хліб готую тільки вдома. Хрусткий і рум’яний, а так просто і швидко: додаю для аромату часничок і зеленушку

Щоб поставити на стіл смачний хліб, не потрібно йти в булочну. Хрусткий зовні та м'який усередині ароматний хліб можна приготувати в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.