Настя Каменських розповіла про життя за кордоном та зізналася, як ставиться до хейту: “Я не ображаюсь”

Відома українська співачка Настя Каменських в інтерв'ю розповіла про те, як війна вплинула на її життя, про плани на майбутнє та хейт в її бік.

Після початку повномасштабної війни в Україні Настя Каменських більше часу перебуває за кордоном, ніж в рідному Києві. Втім, співачка зізнається, що життя за кордоном не приносить їй задоволення. Про це Каменських розповіла в інтерв’ю виданню VIVA.

Так, співачка зазначила, що такого сервісу та менеджменту, як в Україні немає ніде. Крім того, в рідному домі і стіни допомагають, а за кордоном все чуже.

Важко знаходити якісь плюси за кордоном, коли тебе буквально видирають з твоєї домівки. Кожному з нас хочеться бути вдома, на рідній землі. Дай Бог, щоб все закінчилося якнайшвидше і все стало на свої місця.

, – каже Настя Каменських.

На якому місяці вагітності Настя Каменських
Настя Каменських розповіла про життя за кордоном та зізналася, як ставиться до хейту

Як відомо, зараз навколо сім’ї Насті Каменських та Потапа ходить багато чуток, а українці їх часто засуджують. Публіка засуджує те, що зіркове подружжя жили півроку в Іспанії, коли в Україні розгорталася війна.

Втім, Настя до критики та хейту у свій бік ставиться спокійно. Співачка розуміє, що зараз критикують всіх і це нормально. Каменських намагається не зважати на негатив та домогати Україні, чим може.

Я намагаюсь починати з себе — не ображатись на хейтерів, не включатись в їхні коментарі, робити те, що вважаю за потрібне, допомагати, як можу…

, – розповіла Каменських.

Варто відзначити, що Каменських дійсно доклала зусиль аби допомогти Україні. Співачка разом зі своїм чоловіком Потапом, гастролюючи по містам Європи, зібрали близько 1 мільйона гривень, які передали на допомогу Батьківщині. Втім, навіть цей факт не врятував зіркову родину від засуджень публіки.

Нагадаємо, нещодавно Настя Каменських повідомила, що переносить свій тур по містам України через серйозну хворобу. Співачка розповіла, що у неї виявили новоутворення у голосових зв’язках. Наразі Настя ледь говорить, про виконання пісень не може йти і мова. Їй потрібне термінове лікування, адже вона ризикує втратити голос назавжди.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.