Тімур Мірошниченко отримав повістку й розповів про свої плани на майбутнє: “Цього ніколи не станеться”

Відомий український ведучий у нещодавньому інтерв'ю розповів, що збирається робити після отримання повістки. Виявляється, Тімур Мірошниченко – офіцер

Відомий український телеведучий Тімур Мірошниченко здобув славу серед шанувальників завдяки своєму безперечному таланту, артистичності й харизмі. Сьогодні знаменитість є одним із найпопулярніших облич на телебаченні, а нещодавно зірка дав інтерв’ю для українського видання “24 Канал”. Під час розмови з журналісткою ведучий, зокрема, розповів про те, що збирається робити після отримання повістки.

Тімур Мірошниченко про повістку

Раніше знаменитість розповідав, що йому приходила повістка й він навідувався до військкомату для актуалізації та перевірки відповідних документів. Журналістка у розмові з ведучим уточнила, чи прийшла зірці повістка ще до початку повномасштабної війни. Мірошниченко зауважив, що він – військовозобов’язаний, а тому регулярно відвідує військовий комісаріат.

Тімур Мірошниченко розповів про отриману повістку й плани на майбутнє
Тімур Мірошниченко розповів про отриману повістку й плани на майбутнє

Відомий український телеведучий пригадав, що під час навчання в університеті він проходив військову катедру, а тому для нього відвідування військкомату – цілком нормальна й регулярна практика. Тімур Мірошниченко зазначив, що 2006 року він склав присягу на вірність українському народу.

Саме відтоді знаменитість постійно ходить до військкомату. Зірка зазначив, що збіглось саме так, що він був там 2016 або 2017 року, потім – 2021. Та ось відносно нещодавно Мірошниченка знову запросили для перевірки відповідних документів.

Український ведучий Мірошниченко пояснив, чи збирається він вирушати на фронт
Український ведучий Мірошниченко пояснив, чи збирається він вирушати на фронт

Крім того, журналістка під час розмови з відомим українським ведучим зауважила, що сьогодні чимало військових на передовій потребують ротації та відпустки, а тому закликають людей заміняти їх на фронті. У Тімура Мірошниченка поцікавились, чи думав він про той факт, що одного дня йому, ймовірно, доведеться відправитись на передову.

У відповідь відомий український ведучий зазначив, “всяке може бути”, втім впевнено заявляти він не може, адже не має здібності передбачати майбутнє.

“Всяке може бути. Звісно, що казати, що цього ніколи не станеться, я не можу. Бо ми всі не знаємо, що буде завтра. Все може бути”, – зауважив Тімур Мірошниченко.

Разом з тим, слід нагадати, що навесні минулого року відомий український ведучий зізнавався, що ні разу в житті не тримав у руках зброю.

Схожі статті

Чудесний рецепт “Стакан молока” дала мені 90-річна бабуся. Тісто – винятковий пух: готую круглий рік

Пиріг на молоці – дуже смачна і ароматна випічка, яка має повітряну і дуже ніжну структуру. З приготуванням такого справиться навіть дитина.

Беру звичайний фарш і булочку “Малятко”. Виходить така смакота, що не можемо відірватися: роблю побільше

Для приготування котлет вам не знадобиться хліб, адже його вдало замінить звичайна здобна булочка. Її солодкий смак чудово підкреслить м'ясну закуску.

З’їдять за хвилину! Новий салат з буряка “Свята людина” в пакеті на кожен день. Готую в мікрохвильовці

Навіть зі звичайного буряка можна приготувати дуже смачний святковий салат, від якого будуть в захваті всі гості. Салат виходить соковитим, ніжним і дуже смачним.