Лайма Вайкуле мріє, щоб чоловік Пугачової Максим Галкін став президентом Росії: “Я б за нього голосувала”

68-річна латвійська співачка Лайма Вайкуле дала велике інтерв'ю Ксенії Собчак і розповіла про своє відношення до війни, яку розв'язала росія на території України.

Лайма Вайкуле вже багато років дружить з зірковим сімейством Аллою Пугачовою і Максимом Галкіним. Коли росія розв’язала війну на території України, і Вайкуле і Пугачова з Галкіним виступили проти війни і дій російської влади.

Нещодавно Лайма Вайкуле дала велике інтерв’ю російській журналістці Ксенії Собчак. Співачка пояснила, чому вона проти війни в Україні.

Все, що відбулося – велика помилка. Не можна вбивати, не можна руйнувати.

, – сказала співачка.

Лайма Вайкуле мріє, щоб чоловік Пугачової Максим Галкін став президентом Росії
Лайма Вайкуле мріє, щоб чоловік Пугачової Максим Галкін став президентом Росії

Також Лайма прокоменувала те, що російські пропагандисти поливають брудом її друга Максима Галкіна. Як відомо, шоумена, через його політичну позицію, визнали іноагентом. Так, на російському телебаченні коміка намагаються показати в найгірших барвах і навіть заявляють, що він має нетрадиційну орієнтацію. Лайма Вайкуле прокоментувала поведінку пропагандистів щодо Максима Галкіна. Так, співачка заявила, що це занадто низько, переходити на особисте.

Якщо вам не подобається його позиція щодо війни, до чого тут його вподобання? Вони весь час перескакують, щоб зганьбити людину.

, – сказала Вайкуле.

Також артистка заявила, що була рада, якби наступним президентом росії став саме Максим Галкін.

Поглянемо, можливо, Максим стане президентом. А може Алла буде президентом. Оце було б диво! Я б голосувала за Галкіна, і росіяни голосували б. Росіяни, подумайте.

, – міркує Лайма.

Співачка додала, що Галкін міг би стати ідеальним Президентом, адже він дуже людяний.

Максим – не політик. З нього вийшов би ідеальний президент. Тому що в ньому є все людське
, – додала Лайма Вайкуле.

Лайма Вайкуле мріє, щоб чоловік Пугачової Максим Галкін став президентом Росії
Лайма Вайкуле мріє, щоб чоловік Пугачової Максим Галкін став президентом Росії

Нагадаємо, після початку повномасштабної війни в Україні Максим Галкін і Алла Пугачова покинули росію і виїхали з дітьми до Ізраїлю. За останній рік Алла Борисівна закрила всі свої діючі бізнеси на території рф і виставила свій замок на продаж. Очевидно, що зіркова родина не збирається повертатися в росію.

Популярне

Схожі статті

Українці запам’ятали її дівчинкою з боб-каре: як зараз виглядає 22-річна Еліна Іващенко з шоу “Голос. Діти”

Еліна Іващенко, співачка та колишня учасниця шоу "Голос. Діти", після участі у проєкті сильно змінилась. Показуємо, як зараз виглядає знаменитість.

Перескочила з 52 розміру на 44-й: салат французьких циган. Такі інгредієнти, що можна їсти навіть на ніч

Всього з трьох основних інгредієнтів виходить дуже смачний, свіжий та соковитий салат. Крім того, він дуже легкий і точно не нашкодить вашій фігурі.

Син виріс точною копією Жанни Фріске: Дмитро Шепелєв вийшов у світ з двома синами і нерідною донькою

Вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв вперше за довгий час з'явився на публіці з синами та падчеркою. 10-річний син Фріске Платон дуже схожий на свою зіркову маму.