Юрій Горбунов розповів про зникнення Олега Винника і переїзд Влада Ями в США: “Вони мене розчарували”

Відомий український телеведучий Юрій Горбунов дав нове інтерв'ю, в якому прокоментував зникнення повелителя вовчиць Олега Винника і переїзд в США судді шоу "Танці з зірками" Влада Ями.

Вже більше року пройшло з того моменту, як відомий український співак Олег Винник не виходить в інфопростір та відмовчується з приводу свого зникнення. Після початку повномасштабного вторгнення артист декілька разів робив звернення в Мережі, а востаннє він звернувся до фанатів на Великдень 2022 року, після чого зник. Почали ходити розмови, що Олег втік у Німеччину. Пізніше цю інформацію підтвердили люди з близького оточення зірки. З’ясувалось, що він виїхав з України через хворобу, але яку саме ніхто не розсекречує.

Телеведучий Юрій Горбунов поспілкувався зі Славою Дьоміним в інтерв’ю та зізнався, що Олег Винник став для нього особистим розчаруванням і здивуванням. Він йому дзвонив, але на іншому кінці не підняли слухавку

Я не знаю, де він і що з ним, хоча ми друзі. Так не можна зникати. Я намагався йому дзвонити, але він слухавку не бере, а ти ж не будеш 100 разів дзвонити

, – сказав Горбунов.

Юрій Горбунов розповів про зникнення Олега Винника і переїзд Влада Ями в США
Юрій Горбунов розповів про зникнення Олега Винника і переїзд Влада Ями в США

Також неприємне враження на нього справив відомий хореограф Влад Яма, який ще 24 лютого 2022 року разом із родиною покинув Україну та через Європу дістався до Америки. Зіркова сім’я живе в Маямі – там вони раніше часто відпочивали. Суддя “Танців з зірками” з’являється на різних благодійних заходах на підтримку України, постійно публікує в своєму Інстаграм-блозі архівні фото з мирного життя, але його дуже критикують за це.

Юрій Горбунов розповів про зникнення Олега Винника і переїзд Влада Ями в США
Юрій Горбунов розповів про зникнення Олега Винника і переїзд Влада Ями в США

Юрій Горбунов відмітив, що не осуджує колегу, тому що не знає точно, в яких умовах він опинився, а також він впевнений, що Влад Яма не повернеться назад із США:

Я взагалі не знаю, як люди будуть ставитися до наших колег, які в такій ситуації. Зрозуміти його можна, але вчинив би так я? Мабуть що ні

, – висловився шоумен.

На його думку він не може казати, правий Влад чи ні, тому що з точки зору захисту своєї сім’ї і себе – мабуть правий, а з боку громадянської позиції – скоріше ні.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.