Зірка “Холостячки” Ксенія Мішина заявила, що її нудить від колишнього чоловіка: “Людина максимально непорядна”

Відома українська актриса та учасниця шоу "Холостячка" Ксенія Мішина у відвертому інтерв'ю розповіла про свого колишнього чоловіка. Він став батьком її єдиного сина Платона.

Ксенія Мішина звикла до того, що публіка цікавиться її особистим життям, адже вона стала першою Холостячкою країни та будувала відносини на очах у мільйонів людей. З переможцем шоу Олександром Еллертом актриса зустрічалась близько року, але у них нічого не вийшло. До Еллерта Ксенія народила сина Платона, однак з його батьком, теж Олександром розійшлася ще до появи хлопчика на світ. Це було в студентські часи. Колишній не з’явився на виписку майбутньої зірки з пологового будинку, зовсім не не цікавився дитиною, тому Мішина не підтримувала з ним зв’язок.

Ксенія Мішина заявила, що її нудить від колишнього чоловіка
Ксенія Мішина заявила, що її нудить від колишнього чоловіка

Після того як в Україні почалась повномасштабна війна, перший чоловік Ксенії вийшов на зв’язок та попросив її про зустріч зі спадкоємцем. В інтерв’ю  для програми “ЖВЛ” актриса розповіла, була не проти, сподіваючись, що він змінився, тому не стала перешкоджати цьому. Однак дуже скоро зрозуміла, що помилялася – ця людина не змінилася, а син сам зміг зробити висновки про батька, провівши з ним якийсь час.

Олександр не зміг знайти спільну мову з дитиною і замість того щоб прикладати зусилля для цього знову почав цікавитись Ксенією, показавши, що син йому як був не потрібен, так і залишився:

Скажу так – незакритий гештальт був більше зі мною, ніж з житиною. Я розуміла, що йому потрібна я, а не дитина і сказала: “Ні, все, не треба”

, – поділилася Мішина.

Ксенія Мішина відверто розповіла, де планує жити зі своїм сином Платоном
Ксенія Мішина заявила, що її нудить від колишнього чоловіка

Коли 11 років тому Олександр дізнався, що Ксенія вагітна, то злякався, а потім показав свою справжню натуру і обрушив на актрису психологічний аб’юз. Вагітною Мішина тікала від обранця і з того моменту припинила спілкування з ним:

Ти не можеш жити з людиною, від якої тебе нудить. З аб’юзером, з людиною максимально непорядною

, – зазначила Ксюша.

Нагадаємо, після розставання з Еллертом Мішина натякала, що їх відносини також були токсичними і вона більше не хоче повертатися до цього у своєму житті.

Популярне

Схожі статті

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.