Христина Горняк розповіла, як відноситься до нової дружини Володимира Остапчука: “Не поминайте лихом”

Колишня дружина українського шоумена Володимира Остапчука Христина Горняк вперше після розлучення дала інтерв'ю. Жінка розповіла, як змінилося її життя після розірвання шлюбу.

Христина Горняк – друга дружина українського шоумена і телеведучого Володимира Остапчука. Їхній шлюб був яскравим, але закінчився дуже швидко. Володимир і Христина розірвали стосунки не проживши у шлюбі і двох років.

Володимир Остапчук і Христина Горняк розлучились 2022 року
Христина Горняк розповіла, як відноситься до нової дружини Володимира Остапчука

Екс-подружжя вирішили не коментувати причину свого розлучення і довгий час навіть мовчали про те, що більше не разом. Звісно, все таємне стало явним. Нещодавно Христина Горняк дала своє перше інтерв’ю програмі “ЖВЛ”, де підтвердила розлучення з шоуменом і розповіла про своє життя у статусі холостячки.

Дівчина вирішила дотримуватися своїх принципів і домовленостей з екс-чоловіком і не назвала причину розлучення. Христина лиш додала, що вони двоє винні в тому, що не зберегли стосунки.

У мене є позиція і я її пуду притримуватися. Стосунки – це робота двох, взаємодія двох. Я вважаю, що завжди винні двоє

, – сказала Горняк.

Христина Горняк розповіла, як відноситься до нової дружини Володимира Остапчука
Христина Горняк розповіла, як відноситься до нової дружини Володимира Остапчука

Також дівчина зізналася, що зараз має багато залицяльників, але поки ні з ким не будує стосунки, на відміну від свого колишнього. Так, відомо, що Володимир Остапчук після розлучення одразу знайшов собі нову дівчину. Нею виявилася 22-річна журналістка Катерина Полтавська, яка молодша за Остапчука на 16 років. Ба більше, пара вже ймовірно одружилася, адже носять обручки на руках і натякали на одруження у своїх Інстаграм-блогах.

22-річна дружина Володимира Остапчука заявила, що купує продукти за свій рахунок
Христина Горняк розповіла, як відноситься до нової дружини Володимира Остапчука

Сама Христина Горняк зізнається, що не бажає своєму колишньому і його новій пасії нічого поганого.

Я всім своїм колишнім бажаю класного життя. Як то кажуть, не поминайте лихом і будьте щасливі. Він не виключення

, – запевняє Христина.

Також дівчина зізналася, що після розлучення втратила багато друзів, адже вони обрали спілкуватися з Остапчуком і його новою дружиною.

Зараз Христина почала нове життя. Вона поставила на паузу свою діяльність нотаріуса і живе на заощадження. Дівчина багато подорожує, відпочиває та оговтується після важкого розставання.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.