facebook

Оля Полякова розповіла, як діти розкритикували її борщ: “Сказали, що гідкішого борщу не їли в житті”

Відома українська співачка Оля Полякова дуже любить поратись на кухні. Артистка зізналась, що хлібопечіння для неї як медитація, але не всі страви і не завжди у неї виходять вдалими.

Раніше в мирному житті Оля Полякова регулярно ділилась в своєму Інстаграм-блозі фірмовими рецептами з підписниками. Найбільше вона любить працювати з тістом, однак останній рік цей контент зник з профілю співачки. Все через депресивний стан у зв’язку з ситуацією в країні.

Оля Полякова спекла хліб
Оля Полякова спекла хліб

Нещодавно артистка завітала на ранкове шоу “Сніданок з 1+1” та зізналась, що поступово повертається до свого звичного життя. Ведучі шоу Неля Шовкопляс і Єгор Гордєєв слідкують за блогом Олі Полякової. Вони помітили, що співачка випустила перший кліп за останній рік та вперше за довгий час спекла хліб, показавши весь процес підписникам:

Боже, люди, оце ви знаєте, ото що я зняла кліп і те що я зараз повернулася до хлібопечіння – це означає, що я повернулася до життя. Я вам розкажу. Минулий рік, я пекла паску двічі, і двічі викинула її в смітник. Не виходило зовсім, нічого. Вона не сходила, вона була забита, гливка, а в мене паска як пух, бо я дуже вмію працювати з дріжджовим тістом. І я рік не готувала, нічого не робила. Один раз дітям зварила борщ, вони сказали, що гідкішого борщу не їли в житті

, – поділилась Суперблондинка.

Оля Полякова розповіла, як діти розкритикували її борщ
Оля Полякова розповіла, як діти розкритикували її борщ

У співачки двоє дітей – дочки Маша і Аліса, які є найбільшими критиками зіркової мами. Але буквально нещодавно до неї прийшло таке натхнення, що вона спекла бездоганний хліб:

І тут тиждень тому я приїхала додому, почала готувати і вчора я перший раз з початку війни спекла хліб і він вийшов просто неймовірний. Це говорить про те, що ми всі повертаємося до життя. Паски обов’язково буду пекти

, – радісно розповіла Ольга.

Оля Полякова розповіла, як діти розкритикували її борщ
Оля Полякова розповіла, як діти розкритикували її борщ

На Великдень у Полякової є свій власний рецепт пасок, яким вона користується вже 15 років і кожний раз за винятком минулого року паски у неї виходять неймовірними, м’якими, пухкими. Секретами приготування Оля пообіцяла поділитись у шоу “Він готує, вона керує” з учасником “МастерШеф” Владиславом Міцкевичем.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.