Оля Полякова розповіла, як діти розкритикували її борщ: “Сказали, що гідкішого борщу не їли в житті”

Відома українська співачка Оля Полякова дуже любить поратись на кухні. Артистка зізналась, що хлібопечіння для неї як медитація, але не всі страви і не завжди у неї виходять вдалими.

Раніше в мирному житті Оля Полякова регулярно ділилась в своєму Інстаграм-блозі фірмовими рецептами з підписниками. Найбільше вона любить працювати з тістом, однак останній рік цей контент зник з профілю співачки. Все через депресивний стан у зв’язку з ситуацією в країні.

Оля Полякова спекла хліб
Оля Полякова спекла хліб

Нещодавно артистка завітала на ранкове шоу “Сніданок з 1+1” та зізналась, що поступово повертається до свого звичного життя. Ведучі шоу Неля Шовкопляс і Єгор Гордєєв слідкують за блогом Олі Полякової. Вони помітили, що співачка випустила перший кліп за останній рік та вперше за довгий час спекла хліб, показавши весь процес підписникам:

Боже, люди, оце ви знаєте, ото що я зняла кліп і те що я зараз повернулася до хлібопечіння – це означає, що я повернулася до життя. Я вам розкажу. Минулий рік, я пекла паску двічі, і двічі викинула її в смітник. Не виходило зовсім, нічого. Вона не сходила, вона була забита, гливка, а в мене паска як пух, бо я дуже вмію працювати з дріжджовим тістом. І я рік не готувала, нічого не робила. Один раз дітям зварила борщ, вони сказали, що гідкішого борщу не їли в житті

, – поділилась Суперблондинка.

Оля Полякова розповіла, як діти розкритикували її борщ
Оля Полякова розповіла, як діти розкритикували її борщ

У співачки двоє дітей – дочки Маша і Аліса, які є найбільшими критиками зіркової мами. Але буквально нещодавно до неї прийшло таке натхнення, що вона спекла бездоганний хліб:

І тут тиждень тому я приїхала додому, почала готувати і вчора я перший раз з початку війни спекла хліб і він вийшов просто неймовірний. Це говорить про те, що ми всі повертаємося до життя. Паски обов’язково буду пекти

, – радісно розповіла Ольга.

Оля Полякова розповіла, як діти розкритикували її борщ
Оля Полякова розповіла, як діти розкритикували її борщ

На Великдень у Полякової є свій власний рецепт пасок, яким вона користується вже 15 років і кожний раз за винятком минулого року паски у неї виходять неймовірними, м’якими, пухкими. Секретами приготування Оля пообіцяла поділитись у шоу “Він готує, вона керує” з учасником “МастерШеф” Владиславом Міцкевичем.

Схожі статті

Минтай більше не смажу, а готую по-іншому і обовʼязково з гірчичкою. Настільки смачніше, що не передати

Приготувати смачну, ароматну та соковиту рибу минтай можна додавши до неї сметано-гірчичний соус. Ця страва стане вашою улюбленою вечерею через простоту приготування та виразний смак.

34-річний Позитив зізнався, навіщо приховує нову кохану після розлучення: “Коли нас впізнають, то…”

Ще 2021 року Олексій Завгородній розлучився з дружиною. Відтоді її місце в серці Позитива посіла інша дівчина. От тільки представляти нову кохану широкому загалу репер чомусь не поспішає.

Як виглядає будинок Ніни Матвієнко, в якому тепер живуть Тоня і Мірзоян: нічого не міняли після її смерті

Як виглядає триповерховий маєток легендарної Ніни Митрофанівни Матвієнко, у якому й сьогодні проживають Тоня з Арсеном. Фото будинку у матеріалі.