З ким дружила Руслана Писанка: про неї ніколи не забудуть Олеся Жураківська, Ольга Сумська, Влад Яма і Данилко

19 липня 2022 року цей світ залишила пишна красуня, чарівна ведуча та актриса Руслана Писанка. Рак – жорсткий вирок, та проте вона продовжує жити у серцях рідних та близьких. Як про неї розповідали друзі, читайте далі.

Щира, вродлива, відверта, завжди з посмішкою на обличчі – саме такою згадують Руслану Писанку фанати та колеги. Вона була сміливою в усьому та однією з перших показала, наскільки можуть бути привабливими жіночі форми поза рамками загальноприйнятих 90-60-90. Та рак не шкодує нікого. Саме через цю хворобу Україна втратила свою зірку.

Смерть Русі, як її ласкаво називали близькі, завдала великого болю. Однією з перших про це висловилася Ольга Сумська. Вони були не лише колегами, а й подругами. Зі слів Сумської, вона взагалі не могла повірити в новину, адже всього за пару тижнів до того спілкувалася з Русланою. Так, вона знала, що подруга в лікарні у Німеччині. Але Писанка ніколи не скаржилась та не втрачала позитивного настрою, а ще подруги разом планували взяти участь у новій театральній постанові.

Кадри з сумісних зйомок

Влад Яма теж боляче переживав смерть улюбленої колеги. Вони тільки почали працювати над новою передачею “Твій день”, в цілому ж були знайомі з 2006 року. Як пригадує Яма, “Ребята, больше с*кса, начинаем!” – саме з таких слів починала Руслана кожен день перед ефіром. Це придавало позитиву та іскри, запалювало всю команду.

Влад Яма та Руслана Писанка на передачі “Твій день”

“Руся, твоя “Погода” всегда была солнечной… Сегодня дождь” – з такими словами прощався з Русланою Андрій Данилко. Він знайшов архівне фото ще з 1997 року, на якому вони ще зовсім молоді, тільки починають свій тернистий шлях до зірок.

Андрій Данилко та Руслана Писанка у далекому 1997 році

Олеся Журавська постійно була на зв’язку з Русланою, підтримувала її у лікарні. Після смерті довго оговтувалася та не могла без сліз пригадувати подругу.

21 листопада 2022 друзі, колеги та чоловік Русі влаштували вечір пам’яті. На ньому був присутнім майже весь українській бомонд. Кожен намагався пригадати щось цікаве, позитивне чи навіть містичне про життя актриси та ведучої. Ті ж з зірок, хто не зміг приїхати, записали відеозвернення.

Руслана Писанка була справжньою легендою, про яку можна знімати фільми, тож і не дивно, що для великої кількості людей вона була набагато більш значуща, ніж просто колега по сцені.