Ольга Сумська зізналася, чи привітала її з Великоднем Тоня Паперна: шлюб з російським актором вплинув на сім’ю

Відома українська актриса Ольга Сумська зараз знаходиться у важкій ситуації через те, що її старша дочка Тоня Паперна живе в москві у шлюбі з російським актором.

Після повномасштабного російського вторгнення Ольга Сумська отримала багато критики і звинувачень від хейтерів та колег через те, що її старша дочка Антоніна Паперна зайняла мовчазну позицію. Тоня давно живе в москві та разом з російським актором Володимиром Ягличем виховує двох маленьких дітей. Зять і донька Сумської мовчать про війну та відвідують різні публічні заходи в росії.

Колега Тоні Паперної розповіла, чому донька Ольги Сумської сидить в москві і мовчить
Ольга Сумська зізналася, чи привітала її з Великоднем Тоня Паперна

Артистка зізнавалася, що у неї болить серце через те, що не може бачитись з дитиною і онуками, в інтерв’ю вона постійно захищає Антоніну, відмітивши, що вона мовчить не просто так, але виправдовувати її не буде:

Передусім вона мама своїх дітей і вона робить усе для того, щоб вони були в безпеці. Вона всім серцем з Україною, вона українка

, – коментувала Ольга.

На Великдень 2023 Ольга Сумська разом з чоловіком Віталієм Борисюком побували в ефірі шоу “Сніданок з 1+1“. Ведуча Валентина Хамайко поцікавилась, чи отримала актриса привітання від Тоні:

Привітали ще вчора, малі нас вітали. Казали: “Бабуля-дідуля, зі святом”

Ольга Сумська розповіла про приїзд Тоні Паперної
Ольга Сумська зізналася, чи привітала її з Великоднем Тоня Паперна

Сумська своїм прикладом показала, що сім’я має триматись поруч, як би не складалися обставини. Артистка по можливості спілкується по телефону з онуками і дочкою, розповідає малечі українські казки і вірить, що вони ще зможуть зустрітись та обійнятись.

Нагадаємо, Ольга Сумська народила Тоню в шлюбі з актором Євгеном Паперним, від якого пішла до іншого колеги по сцені Віталія Борисюка. Пізніше у пари з’явилась спільна дитина, дівчинка Аня. Обидві спадкоємиці Ольги В’ячеславівни продовжили династію родини і стали актрисами, молодша зараз закінчує навчання у театральному вузі Карпенка-Карого, де вчилось не одне покоління Сумських.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.