Ані Лорак зізналася, що її 11-річна донька від турка Мурата погано навчається у школі: “Вона вже діва”

Співачка-зрадниця Ані Лорак відверто розповіла про свою доньку, яка в свої 11 років вже вважає себе зіркою. Софія не хоче вчитися, адже вважає, що доб'ється успіху і без освіти, як і її мама.

Софія Налчаджиоглу – єдина донька співачки Ані Лорак, яка має українське коріння. Дівчинка народилася в шлюбі артистки з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу і була дуже бажаною дитиною. Софію завжди балували, особливо після того, як Лорак і Мурат розлучилися і це дало свої, негативні плоди.

Єдина дочка Ані Лорак від Мурата Налчаджиоглу росте справжньою турчанкою
Ані Лорак зізналася, що її 11-річна донька від турка Мурата погано навчається у школі

Так, нещодавно Ані Лорак дала велике інтерв’ю російській журналістці Альоні Блін, де розповіла не тільки про те, де вона пропадала останній рік, а й про своє особисте життя. Коли мова зайшла про 11-річну Софію, Лорак приховувати не стала: у дівчинки складний підлітковий період і Лорак не завжди знаходить з нею спільну мову.

Я не могла й уявити, що дитина може так змінюватися. Вона акторка, ми з нею вчимо сценки, байки.. Але я ніяк її не можу налаштувати її на навчання

, – зізналася Ані Лорак.

Варто відзначити, що Софія з раннього віку з’являється зі своєю зірковою мамою на сцені. Дівчинка харизматична, активна і зовсім не боїться публіки. Крім того, Софія непогано співає і навіть декілька разів співала з Ані Лорак на великій сцені.

Лорак в інтерв’ю розповіла, що бачить у Софії талант, але його потрібно розвивати. В свою чергу, 11-річна донька Ані Лорак вже вважає себе зіркою і не має мотивації розвивати свої вокальні дані.

Вона вокально обдарована. Я відчуваю що є талант. Не вистачає працелюбності та мотивації. Соня дуже впевнена. Якщо її зараз запитаєш: ти королева? Вона скаже: так, звісно. Вона вже знає, що вона – діва, що вона корола всередині. Тепер залишилось це підкріпити результатом, бо вона трішки літає в хмарах

, – зізналася Ані Лорак.

Варто відзначити, що ще зовсім недавно Софія Налчаджиоглу активно вела соціальні Мережі, де часто стикалася з хейтом. Дівчинку критикували через те, що вона пише з помилками та часто лається. В результаті, Ані Лорак все ж заборонила доньці вести свій блог в Інстаграмі.

Популярне

Схожі статті

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!

Соковиті котлетки, які просто тануть в роті. Для смачного обіду готую тільки їх: швидко, красиво й апетитно

Котлети - це проста і поширена страва. Жодне застілля без них не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт із секретним інгредієнтом, який зробить котлети дуже соковитими та ніжними, - картоплею.