“Їх потрібно забути і не згадувати”: Потап розкритикував зірок, які мовчать про події в Україні

Український репер і продюсер Потап вперше за довгий час дав інтерв'ю, в якому розповів про свої стосунки з Настею Каменських, а також про те, як на нього вплинула війна в Україні.

Потап став одним із небагатьох українських артистів, на кого обвалилась купа хейту після початку повномасштабної війни. Справа в тому, що 24 лютого 2022 року виконавець разом зі своєю дружиною Настею Каменських перебували в Іспанії. Зіркове подружжя вирішили не повертатися в Україну одразу, а почекати, коли ситуація в країні буде більш спокійною. Повернулися Потап і Каменських в Україну тільки через півроку війни. Саме тому велика частина українців називають Потапа втікачем і вважають, що він не мав перечікувати події в Україні за кордоном. Зменшити бурю хейту не допомогло навіть те, що всі ці півроку за кордоном Потап і Каменських давали благодійні концерти, збирали гроші на ЗСУ та всіляко інформували закордонні ЗМІ про війну в Україні.

Потап і Настя
Потап розкритикував зірок, які мовчать про події в Україні

Незважаючи на те, що Потапа хейтять десь можливо несправедливо, він теж має досить різку позицію щодо артистів, які взагалі мовчать про війну. Так, в інтерв’ю виданню “bigmir) Афіша” Потап заявив, що таких артистів треба забути.

Я думаю, що нам потрібно їх забути і не згадувати.

, – коротко відповів Потап.

А ось щодо чуток про розлучення з Каменських, Потап запевнив, що це всього фейки. Репер вважає, що ці чутки розпускають люди, які хочуть пропіаритися за рахунок його імені. В свою чергу Потап запевняє, що його стосункам з Каменських нічого не загрожує. Вони не розлучилися і не збираються цього робити.

Потап почти семь месяцев отсиживался за границей и отказывался комментировать своё отсутствие
Потап розкритикував зірок, які мовчать про події в Україні

Нагадаємо, про розлучення Потапа і Насті заговорили ще восени минулого року. Так, зіркове подружжя різко припинили з’являтися разом на публіці, а також публікувати спільні фото в соціальних Мережах. Чутки спалахнули з новою силою, коли колишня підопічна Потапа Gip C заявила, що репер пропонував їй кар’єру взамін на ліжко. Втім, якщо вірити Потапу та Каменських, всі обвинувачення є неправдивими, а їхнім стосункам нічого не загрожує.

Популярне

Схожі статті

Син виріс точною копією Жанни Фріске: Дмитро Шепелєв вийшов у світ з двома синами і нерідною донькою

Вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв вперше за довгий час з'явився на публіці з синами та падчеркою. 10-річний син Фріске Платон дуже схожий на свою зіркову маму.

Десерт смачніший за Кіндер Пінгві: шоколадний торт, від якого домашні в захваті. Роблю майже щодня і мало

Вологий шоколадний торт, перемащений ніжним вершковим кремом, сподобається як дорослим, так і дітям. Готується все елементарно просто — спробуйте!

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.