Потап вперше прокоментував розлучення з Каменських: “Хочуть пропіаритись на наших з Настунею іменах”

Нещодавно почали поширюватись чутки про розлучення Потапа і Насті Каменських. Співачка заперечила цю інформацію, а тепер висловився її зірковий чоловік.

Після того як молода співачка Gip C, яка була в минулому підопічною Потапа як продюсера заявила про його пропозиції в зовсім не професійному руслі, Настя Каменських спростувала чутки про зради чоловіка та їх розлучення. Вона назвала спроби очорнити честь репера способом Gip C пробити собі шлях на велику сцену за допомогою брудного хайпу на чужому імені. Також вона сказала, чому вже давно в її Інстаграм-блозі не з’являлось спільних фото з коханим. Настя відмітила, що зараз це не на часі, тому що всі зосереджені на перемозі України.

Що відомо про співачку, через яку Потап і Настя Каменських можуть розлучитися
Потап вперше прокоментував розлучення з Настею Каменських

Нарешті Потап перервав своє мовчання і також висловився з приводу розлучення з Каменських. Він сказав, що вони з дружиною роками виступали на сцені та заробляли прихильність аудиторії своєю музикою. Те що відбувається зараз навколо них – невдалий спосіб пропіаритись:

Якщо деякі люди не знають, як зробити так, щоб про них говорили, і хочуть пропіаритись на наших з Настунею іменах, – будь-ласка, нам не шкода, ми не жадібні

, – заявив в інтерв’ю 41-річний репер і додав, що у них з дружиною все добре і вони не збираються розлучатись.

Також Потап сказав, що пишається Настею, що вона в цей непростий час влаштувала всеукраїнський тур, маючи проблеми з голосовими зв’язками. А коли до цього ще гудуть сирени, є комендантська година та інші обмеження через ситуацію в країні, технічно це дуже складно.

На якому місяці вагітності Настя Каменських
Потап вперше прокоментував розлучення з Настею Каменських

Першим ділом після перемоги України репер хоче обійняти сина, красуню-дружину і батьків, зібрати всіх дорогих людей за одним столом, але це не все. Потап готовий до того, що після війни буде багато роботи для відновлення країни, тому зараз він приділяє особливу увагу до секторів, які працюють на економіку держави.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.