Українська супермама Катя Бльостка висловилась про реаліті-шоу “Холостяк” з Решетніком: “Мене тіліпає”

Відома українська блогерка та письменниця Катя Бльостка у нещодавньому інтерв'ю висловилась щодо популярного в Україні реаліті-шоу "Холостяк". Зірка пояснила своє негативне ставлення

Вже не перший рік в українському суспільстві обговорюють доцільність трансляції чи не найпопулярнішого реаліті-шоу “Холостяк”. Чимало людей виступають проти такого формату телевізійного проєкту, оскільки змагання понад 20 жінок за увагу й почуття одного чоловіка виглядають безглуздо й виховують нездорову самооцінку.

У новому інтерв’ю для Анни Олицької відома українська блогерка, письменниця й багатодітна мама Катя Бльостка пояснила, чому вона не розуміє подібного формату шоу. Знаменитість зазначила, що її “Холостяк” принижує передусім як жінку. Ба більше, додала зірка, вона не розуміє, чому красиві й самодостатні жінки повинні плекати в собі бажання бути обраними чоловіком.

Катя Бльостка в інтерв'ю для Анни Олицької пояснила своє негативне ставлення до шоу Холостяк
Катя Бльостка в інтерв’ю для Анни Олицької пояснила своє негативне ставлення до шоу Холостяк

Блогерка зауважила, що їй прикро від того, що дівчата, які йдуть на подібні проєкти, не помічають, скільки навколо них є чудових чоловіків. Натомість учасниці реаліті-шоу дозволяють применшувати власну гідність.

“Це – конюшня. “Вибери мене!” і лошиці молоді, красиві стоять чекають, щоб їм ту розу дали. Та викинь ту розу, подивись, скільки прекрасних, достойних чоловіків навколо. Сядь, почитай якусь книжку, поговори про це. У більшості дівчат, які йдуть на такі шоу, в них є якась першопочаткова платформа, де твій голос може звучати, він може бути важливим. Мене це дуже дратує, я говорю і мене тіліпає просто”, – пояснила Катя Бльостка.

Крім того, відома українська блогерка й письменниця пояснила свою думку стосовно того, чому подібні шоу й досі популярні в Україні та й у цілому світі. Катя Бльостка вважає, що жінки досі не можуть до кінця усвідомити й скинути з себе почуття, що їх обов’язково має обрати чоловік.

Катя Бльостка пояснила ймовірну причину популярності реаліті-шоу Холостяк
Катя Бльостка пояснила ймовірну причину популярності реаліті-шоу Холостяк

Знаменитість висловила надію на те, що зовсім скоро українське суспільство зможе спостерігати зміни на телебаченні, які настануть внаслідок серйозної революції свідомості.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?