В’ячеслав Хостікоєв розповів про спілкування з Тонею Паперною, яка переїхала в росію: “Забулося все, що було”

Український актор В'ячеслав Хостікоєв, який є сином Наталії Сумської і Анатолія Хостікоєва, розповів про спілкування зі своєю двоюрідною сестрою Антоніною Паперною з росії.

Після 24 лютого 2022 року багато українських зірок розірвали зв’язки з рідними з росії через різні позиції в цій ситуації. Зі своєю рідною сестрою не спілкується телеведуча Маша Єфросиніна, чоловік Марічки Падалко Єгор Соболєв, який зараз захищає Україну, викреслив з життя своїх батьків-росіян, телеведучий Олексій Суханов обірвав контакт з російською ріднею, а Ользі Сумській доводиться виправдовувати свою старшу дочку Антоніну Паперну за мовчання, поки вона живе в москві.

В'ячеслав Хостікоєв розповів про спілкування з Тонею Паперною, яка переїхала в росію
В’ячеслав Хостікоєв розповів про спілкування з Тонею Паперною, яка переїхала в росію

Двоюрідний брат Тоні В’ячеслав Хостікоєв в одному з інтерв’ю розповів, чи змінились його відносини з сестрою за останній час:

На жаль від 24 лютого не було сказано жодного слова. Навіть коли померла наша бабуся. Це звичайно стало для мене гірким відкриттям. Не думав, що таке можливо. За один день забулося все, що було. Це дуже прикро й дуже боляче

, – сказав актор, який з перших днів займається волонтерською діяльністю і допомагає українським захисникам.

Мама сестер Сумських, а також бабуся В’ячеслава і Антоніни Ганна Опанасенко-Сумська померла на самому початку повномасштабного вторгнення, це стало великою втратою для акторської сім’ї, однак Паперна публічно ніяк на це не відреагувала та навіть закрила свій Інстаграм-блог від українських підписників.

Ольга Сумська показала дитячі фото Тоні Паперної, яка зараз живе в росії
В’ячеслав Хостікоєв розповів про спілкування з Тонею Паперною, яка переїхала в росію

Нагадаємо, Тоня Паперна вийшла заміж за російського актора Володимира Яглича, народила двох дітей, живе з ним в москві і продовжує відвідувати різні публічні заходи. Ольга Сумська не раз зізнавалась, що їй дуже важко через те, що вона не може бачити дочку і онуків, а в інтерв’ю вона наголошує, що Антоніна перш за все матір, яка захищає своїх дітей, але цим артистка не виправдовує мовчання спадкоємиці.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.