Слова Насті Каменських виявилися брехнею? Ігор Кондратюк розповів про зустріч з Потапом за 4 дні до війни

Відомий український телеведучий і продюсер Ігор Кондратюк розповів про зустріч з  репером Потапом 20 лютого 2022 року. На той момент його вже не мало бути в Україні.

24 лютого 2022 року почалась повномасштабна війна і деякі з українських зірок на той момент знаходились за кордоном. Серед них опинились Потап і Настя Каменських, які отримали багато хейту за свою “втечу”, однак співачка заявляла, що вони виїхали зі своїми мамами в Іспанію за тиждень до початку вторгнення і залишились в цій країні після того, як все почалось. Через це на них посипались звинувачення і критика.

Влітку 2022 року Настя Каменських повернулась в Україну, через місяць після неї тут також засвітився Потап, який за кордоном застудив лицьовий нерв і схвилював публіку своїм перекошеним обличчям. Зараз співачка дає концерти в рамках всеукраїнського туру, а репер пішов в тінь, через що поширилися чутки, ніби то він знову не в Україні та відсиджується за кордоном.

 Ігор Кондратюк розповів про зустріч з Потапом за 4 дні до війни
Ігор Кондратюк розповів про зустріч з Потапом за 4 дні до війни

Український продюсер Ігор Кондратюк в новому інтерв’ю спростував слова Каменських про їх виїзд з України за тиждень до війни. Він розповів, що знімався в одному телешоу 20 лютого, де також знімався Потап:

Запис відбувся 20 лютого. Одним із ведучих був Потап

, – заявив Кондратюк.

Ігор Кондратюк розповів про зустріч з Потапом за 4 дні до війни
Ігор Кондратюк розповів про зустріч з Потапом за 4 дні до війни

Подробиць продюсер не розповів, тому що це заборонено умовами контракту. Ігор Кондратюк весь цей час знаходиться в Україні, його будинок під Києвом постраждав від окупантів.

Нагадаємо, крім Потапа і Насті Каменських за кордоном після 24 лютого 2022 року опинились Олег Винник, Влад Яма, Діма Монатік, Сергій Бабкін. Юрій Горбунов розповідав, що Винник навіть не взяв слухавку, коли він йому намагався подзвонити, а Яма на його думку тепер будуватиме життя в США, тому що таким як він буде важко повертатись в Україну після втечі. Зірок-втікачів критикують навіть не зважаючи на їх благодійність та допомогу українським захисникам.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.