Кварталівець Кошовий зізнався, що ворогує з Віталієм Кличком та назвав причину: “Ми ж усі прекрасно знаємо”

Відомий український ведучий і гуморист розповів про неприємну ситуацію, пов'язану з мером столиці. Виявляється, Віталій Кличко недолюблює Євгена Кошового

Євген Кошовий починав кар’єру гумориста, як і багато інших представників його професії, на сцені колись мегапопулярного змагання “КВК”. Сьогодні знаменитість виступає разом із командою “Кварталу 95”, а в усій країні важко знайти людину, яка б не чула імені найкращого друга чинного президента України.

Нещодавно знаменитість дав інтерв’ю для Олексія Суханова. Під час розмови з журналістом знаменитість зачепив чимало тем, серед яких виявилась і тема ворожнечі з мером міста Києва Віталієм Кличком. Відомий український гуморист зізнався, чому колишній спортсмен його насправді недолюблює.

Євген Кошовий зізнався, чому Віталій Кличко погано до нього ставиться
Євген Кошовий зізнався, чому Віталій Кличко погано до нього ставиться

Олексій Суханов попросив свого гостя назвати імена політиків, які, на його думку, “не дружать” із гумором та мають чималі проблеми з самоіронією. Євген Кошовий, майже не думаючи, назвав ім’я столичного мера. Знаменитість зауважив, що всі навкруги нібито знають про те, що між Кличком та кварталівцем погані стосунки.

“Ми ж усі прекрасно знаємо, як до мене ставиться мер нашого славного міста. Віталій Володимирович вважає мене своїм ворогом. При кожній зустрічі в нього такий погляд”, – прокоментував Євген Кошовий.

Зі сцени “Кварталу 95” часто лунають жарти про Віталія Кличка, тому, схоже, боксеру й чинному політику не до вподоби чути, як люди сміються з тих чи інших ситуацій, пов’язаних із ним. Разом з тим, на уточнювальне запитання Суханова щодо того, чому між Кошовим і Кличком розпалилась ворожнеча, комік не відповів.

Євген Кошовий висловився про свої стосунки з мером Києва Віталієм Кличком
Євген Кошовий висловився про свої стосунки з мером Києва Віталієм Кличком

Натомість зірка “Кварталу 95” закликав кожного залишатись при своїй справі. Знаменитість наголосив, що людина повинна сумлінно й відповідально ставитись до виконання своїх робочих обов’язків, а не робити все сумнівно. Крім того, комік заявив, що не збирається ні перед ким виправдовуватись.

Схожі статті

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.