Оксана Білозір пояснила, чому розлучилася з чоловіком після 33 років шлюбу: “Роман прекрасно знав”

Нещодавно військовослужбовець і музикант Роман Недзельський вразив публіку зізнанням про те, що співачка Оксана Білозір, з якою він прожив у шлюбі 33 роки, з ним розлучилася. Артистка перервала мовчання і дала коментар щодо розлучення.

Про те, що Оксана Білозір розлучилася зі своїм чоловіком Романом Недзельським стало відомо з інтерв’ю музиканта для Ютуб-каналу “Rostyslove Production”. Так, чоловік заявив, що дружина розлучилася з ним без його згоди. За словами Романа, йому прийшла повістка до суду, але він не міг прийти на засідання, адже служить в ЗСУ. Так, в результаті подружжя розлучили через суд без присутності чоловіка.

Новина про те, що Оксана Білозір покинула свого чоловіка після 33 років шлюбу, в той час, як він захищає Україну на фронті, розлетілася по Мережі. Співачка вирішила прокоментувати слова екс-чоловіка і пояснила причину свого рішення. Так, Оксана Білозір дала коментар сайту “Обозреватель” і заявила, що у її розлученні немає ніякої сенсації. Жінка зазначила, що вже 10 років живе не разом з чоловіком і питання офіційного розлучення стояло вже давно.

Я живу в орендованому будинку, а він живе у нашому будинку на Дніпрі

, – розповіла Оксана.

Оксана Білозір покинула чоловіка, який служить в ЗСУ
Оксана Білозір пояснила, чому розлучилася з чоловіком після 33 років шлюбу

Жінка додала, що війна та той факт, що її чоловік служить в ЗСУ не має ніякого відношення до їхнього розлучення. Співачка просто вирішила офіційно завершити стосунки, адже насправді вони були завершені вже дуже давно.

Звичайно, сам процес неприємний. Як ви думаєте, в моєму віці таке рішення легко дається?

, – зазначила Оксана.

При цьому жінка додала, що Роман для неї залишається близькою людиною, адже у них є спільні діти та внуки, які його дуже люблять. Також співачка зазначила, що пишається своїм екс-чоловіком, який пішов захищати свою країну на фронті. За словами Оксани, Роман Недзельський був комісований і за станом здоров’я міг не служити. Втім, чоловік зробив свідомий вибір і став добровольцем.

Цікаво, що сам Роман Недзельський в недавньому інтерв’ю зізнався, що з Оксаною Білозір він практично не спілкується і жінка не цікавиться його справами на фронті.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.