facebook

Друг Винника Недзельський розповів, де і з ким зараз живе дружина артиста Таюне: “Вона не розчарує”

Бек-вокалістка Олега Винника і його ймовірна дружина Таюне зникла з інфопростору після початку повномасштабної війни в Україні точно так само, як і сам артист.

Олега Винника і його бек-вокалістку і дружину Таюне колись обожнювали в Україні. Винник був одним із найзатребуваніших співаків, його запрошували на різні телешоу, а жінки за 40 вважали його своїм кумиром. Втім, все змінилося після початку повномасштабної війни в Україні. Олег Винник став єдиним українським артистом, який не просто виїхав з країни за кордон, а жодного разу не вийшов на зв’язок зі своїми прихильниками і не висловив свою позицію щодо подій в Україні.

Який вигляд зараз має жінка, яку називають таємною дружиною Олега Винника
Олег Винник вже більше року не виходить на зв’язок зі своїми прихильниками

Через його мовчання в Мережі з’явилося багато чуток щодо артиста. Так, по одній із версій, Винник має серйозну хворобу і виїхав у Німеччині задля лікування. А ось згідно з іншою версією, Винник виїхав до Німеччини і більше не збирається повертатися в Україну, а планує будувати кар’єру саме там.

Про Олега Винника час від часу говорить його друг Роман Недзельський. Роман являється музикантом, колишнім чоловіком Оксани Білозір, а після початку повномасштабної війни чоловік пішов служити в ЗСУ. Недзельський досить близький з Винником і часто з ним спілкується. Відомо, що Олег неодноразово передавав через Романа позашляховики для ЗСУ.

Так, в недавньому інтерв’ю Недзельського YouTube-блогеру Ростиславові Калацинському він розповів і про Таюне. Як відомо, Винник задля свого образу холостяка досі не підтвердив той факт, що його бек-вокалістка Таїсія Сватко є його дружиною. Втім, ні для кого це не є таємницею.

Так, Недзельський розповів, що Таюне за кордоном і він з нею бачився декілька разів. За словами Романа, разом з жінкою зараз живе її сестра і вони підтримують Україну.

Я знаю, що з нею живе її рідна сестра. Вони повністю українськомовні. Її шанувальники не розчаруються. Вона з Україною в душі, у серці та на сцені

, – сказав Роман Недзельський.

Таюне зробила модну стрижку, яка підійде жінкам будь-якого віку
Друг Винника Недзельський розповів, де і з ким зараз живе дружина артиста Таюне

Очевидно, що Таюне зараз знаходиться у Німеччині разом з Винником. Втім, Роман не став уточняти ці моменти і наголосив, що це “питання не до нього”.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.