Друг Винника Недзельський розповів, де і з ким зараз живе дружина артиста Таюне: “Вона не розчарує”

Бек-вокалістка Олега Винника і його ймовірна дружина Таюне зникла з інфопростору після початку повномасштабної війни в Україні точно так само, як і сам артист.

Олега Винника і його бек-вокалістку і дружину Таюне колись обожнювали в Україні. Винник був одним із найзатребуваніших співаків, його запрошували на різні телешоу, а жінки за 40 вважали його своїм кумиром. Втім, все змінилося після початку повномасштабної війни в Україні. Олег Винник став єдиним українським артистом, який не просто виїхав з країни за кордон, а жодного разу не вийшов на зв’язок зі своїми прихильниками і не висловив свою позицію щодо подій в Україні.

Який вигляд зараз має жінка, яку називають таємною дружиною Олега Винника
Олег Винник вже більше року не виходить на зв’язок зі своїми прихильниками

Через його мовчання в Мережі з’явилося багато чуток щодо артиста. Так, по одній із версій, Винник має серйозну хворобу і виїхав у Німеччині задля лікування. А ось згідно з іншою версією, Винник виїхав до Німеччини і більше не збирається повертатися в Україну, а планує будувати кар’єру саме там.

Про Олега Винника час від часу говорить його друг Роман Недзельський. Роман являється музикантом, колишнім чоловіком Оксани Білозір, а після початку повномасштабної війни чоловік пішов служити в ЗСУ. Недзельський досить близький з Винником і часто з ним спілкується. Відомо, що Олег неодноразово передавав через Романа позашляховики для ЗСУ.

Так, в недавньому інтерв’ю Недзельського YouTube-блогеру Ростиславові Калацинському він розповів і про Таюне. Як відомо, Винник задля свого образу холостяка досі не підтвердив той факт, що його бек-вокалістка Таїсія Сватко є його дружиною. Втім, ні для кого це не є таємницею.

Так, Недзельський розповів, що Таюне за кордоном і він з нею бачився декілька разів. За словами Романа, разом з жінкою зараз живе її сестра і вони підтримують Україну.

Я знаю, що з нею живе її рідна сестра. Вони повністю українськомовні. Її шанувальники не розчаруються. Вона з Україною в душі, у серці та на сцені

, – сказав Роман Недзельський.

Таюне зробила модну стрижку, яка підійде жінкам будь-якого віку
Друг Винника Недзельський розповів, де і з ким зараз живе дружина артиста Таюне

Очевидно, що Таюне зараз знаходиться у Німеччині разом з Винником. Втім, Роман не став уточняти ці моменти і наголосив, що це “питання не до нього”.

Популярне

Схожі статті

Як виглядає і чим займається 24-річний син Ірини Білик: весь в татуюваннях і з довгим волоссям (Фото)

Старший син відомої української співачки Ірини Білик Гліб виріс таким же творчим і харизматичним, як і його зіркова мама. При цьому хлопець уникає надмірної публічності.

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?

Готую 10 років, і всім подобається. Ця вечеря ніколи не набридає: картопляні биточки з цибулею і шпротами

Биточки - це універсальна ситна та смачна страва на будь-яку пору дня. Вона сподобається як дорослим, так і дітям і буде доречною на будь-якому столі. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.