Вдівець Руслани Писанки вперше розповів, як дізнався про хворобу дружини: “Я не хотів розуміти цього”

Відомої української акторки Руслани Писанки немає з нами вже майже рік. Її чоловік Ігор Ісаков вперше вирішив розповісти, як дізнався про діагноз дружини.

Руслана Писанка пішла з життя у липні 2022 року через важку онкологічну хворобу. Смерть акторки стала справжньою несподіванкою не лише для публіки, а і для колег і друзів Писанки. Виявляється, про свій діагноз Руслана дізналася занадто пізно і її боротьба за життя була занадто короткою, про це розповів вдівець акторки Ігор Ісаков в інтерв’ю програмі ЖВЛ.

Вдівець Писанки Ісаков показав будинок, в якому жив з артисткою
Вдівець Руслани Писанки вперше розповів, як дізнався про хворобу дружини

Ігор пригадав, як у березні 2022 року відправив свою дружину у Німеччину через війну в Україні. При цьому чоловік залишився в Україні разом зі своєю тещею, яка вже мала четверту стадію раку.

Через деякий час Писанка зателефонувала чоловіку з Німеччини і повідомила страшну звістку. Виявляється, жінка не знала про свою хворобу раніше і її діагностували занадто пізно. Та сама Руся в телефонній розмові заспокоювала чоловіка і запевняла, що все буде добре.

Каже: “Ігорюшо, не хвилюйся. Все добре, але в мене є пухлина.”

, – пригадує Ісаков.

Вдівець Писанки Ісаков показав будинок, в якому жив з артисткою
Вдівець Руслани Писанки вперше розповів, як дізнався про хворобу дружини

Чоловік зізнається, що коли побачив документи з її діагнозом, там було вказано, що жінці призначено паліативне лікування. Це лікування націлене на полегшення симптомів, але не на саме лікування хвороби. Його призначають тоді, коли вилікувати людину вже неможливо. Бачачи документи, чоловік все зрозумів, але не хотів вірити в це.

Я не хотів розуміти цього, я настільки вірив Русі

, – зізнається Ігор.

Чоловік розповідає, що його дружина до останнього вірила, що все буде добре і мала бойовий настрій. Жінка з гідністю боролася з хворобою і не хотіла про це розповідати своїм друзям і знайомим. Руслана не хотіла, щоб її жаліли.

До останнього її подиху з Писанкою був лише її чоловік Ігор Ісаков.

Вдівець Писанки досі не може оговтатися після втрати дружини. Чоловік за останній рік помітно постарів. Ігор наразі проживає в будинку, який вони колись побудували разом з Русланою. В цьому будинку кожен куточок нагадує про акторку. Чоловік зізнається, що не збирається щось міняти в цьому домі, а речі Руслани там будуть залишатися завжди.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.