Вдівець Писанки пригадав весілля з акторкою і показав сукню нареченої, яку досі зберігає: одружувалися в полі

Українська акторка Руслана Писанка пішла з життя майже рік назад. Її чоловік Ігор Ісаков досі не може змиритися з втратою коханої і зберігає пам'ять про неї.

Руслана Писанка довго не могла знайти щастя в особистому житті. Акторка вперше вийшла заміж, коли їй вже було за 40. Обранцем Руслани став звичайний підприємець із Києва на ім’я Ігор, з яким вона познайомилася у соціальних Мережах. Вони були разом трішки більше 10 років, поки їх не розлучила смерть. Ігор Ісаков досі не може змиритися з втратою коханої і живе пам’яттю про неї.

Руслана Писанка на шоу "Зважені та щасливі"
Руслана Писанка з чоловіком на шоу Зважені та щасливі

Нещодавно вдівець Писанки дав інтерв’ю програмі ЖВЛ, де розповів про знайомство з Русланою і пригадав їхнє весілля.

Так, Ісаков розповів, що в далекому 2009 році він наважився написати Руслані Писанці у соціальних мережах. Акторка довго не відповідала на його повідомлення, втім через якийсь час від неї прийшла відповідь. Тоді Ігор ще довго сумнівався, чи дійсно по той бік екрану йому пише саме Руслана Писанка, а не інша людина від її імені. Навіть, ідучи на перше побачення, Ігор не був впевнений, що до нього прийде Руслана Писанка. Чоловік пригадав, як акторка запізнилася на першу зустріч аж на 4 години. Втім, чоловік вирішив дочекатися і дочекався.

Під’їхала велика чорна машина. Відкрилося вікно, а там сиділа Руся. Вона сиділа з мокрим волоссям. Я розгубився

, – пригадав Ігор.

Чоловік зізнається, що вже тоді зрозумів, що буде добиватися цю жінку і йому це вдалося. Вже у 2012 році закохані зіграли весілля. Це було скромне торжество, церемонія відбувалася посеред поля. Наречені були одягнуті у вишиванки.

Вдівець Писанки пригадав весілля з акторкою і показав сукню нареченої, яку досі зберігає
Вдівець Писанки пригадав весілля з акторкою і показав сукню нареченої, яку досі зберігає

Ці весільні вишиванки Ігор досі зберігає у себе вдома. У програмі ЖВЛ чоловік показав весільну сукню Писанки. Зі сльозами на очах Ігор доторкнувся до вишитої сукні, в якій під вінець ходила його кохана.

Вдівець Писанки пригадав весілля з акторкою і показав сукню нареченої, яку досі зберігає
Вдівець Писанки пригадав весілля з акторкою і показав сукню нареченої, яку досі зберігає

Нагадаємо, Руслана Писанка пішла з життя в липні 2022 року. Жінка хворіла на онкологію. Про свій діагноз Руслана дізналася занадто пізно, коли хвороба була вже на невиліковній стадії. Через декілька місяців лікування Руслана Писанка пішла з життя на лікарняному ліжку у Німеччині.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.