38-річний Віталій Козловський зізнався, чому у нього не виходить стати батьком: “Ходив до спеціалістів”

Відомий український співак Віталій Козловський вперше розповів, чому досі не став батьком у свої 38, хоча давно мріє про сім'ю і дітей. Виявилось, що причини пов'язані з фізіологією.

В інтерв’ю Славі Дьоміну Віталій Козловський зізнався, що багато чого робить для того, щоб стати батьком:

Та я вже давно готовий до дітей. Я колись напевно напишу про це книгу. Коли у мене будуть діти, я напишу книгу, як я і що я робив для того, щоб вони в мене були

Слава поцікавився, а чому у Віталія досі їх немає, адже йому вже 38. Виявилося, співака підвело здоров’я:

А тому що не завше все так просто – запхав, випхав і вже в тебе дітка народилася. Зараз я не знаю з чим це пов’язано, чи з кліматом, чи можливо з моїми недоспаними ночами, чи з перетрудуванням, господи, таке цікаве слово вигадав, в спортзалі. Я не знаю. Ну працюємо. Боже! Я все видав. Це прямий ефір?!

38-річний Віталій Козловський зізнався, чому у нього не виходить стати батьком
38-річний Віталій Козловський зізнався, чому у нього не виходить стати батьком

Дьомін “обрадував” Віталіка, що вони записуються в прямому ефірі і запитав, чи обстежувався він, якщо виникають проблеми із зачаттям:

Нашо ти мене?! Я забув, що в нас прямий ефір, Слава. Ходив до спеціалістів, все робив, всі аналізи здавав, все чудово, все прекрасно, але так буває, що треба почекати. Я схиляюся до того, що не просто на все свій час, а зараз дійсно таке життя, оці мої емоційні гойдалки – це одне, ти все одно живеш для себе, а коли в тебе дитина, я не знаю. Я собі просто уже так гіпотетично уявляю час, що в мене дитина і я живу в цих умовах і в цей час, я напевно би з розуму би зійшов

, – зізнався артист.

Телеведучий також поцікавився, чи задумувався Козловський про всиновлення, якщо не вийде завести своїх дітей:

Я нещодавно дізнався, що наш диктор Євробачення Тимур Мірошніченко хоче зі своєю дружиною усиновити дитину. Я пожму йому руку, тому що я в своєму житті в стількох дитячих притулках був і мені так шкода цих дітей. Зараз дійсно так багато діточок лишилися самі без батьків, такі в них страшні долі. Я думаю, що це було би дуже класно нам всім про це задуматися. Ця війна вона потворна, вона дуже страшна, я її ненавиджу, але вона відкрила особисто в мені дуже багато класних людських якостей. Я розумію, що такі думки, вони дуже напевно потрібні, дякую тобі до речі, що ти задав це питання

Віталій Козловський
38-річний Віталій Козловський зізнався, чому у нього не виходить стати батьком

Зараз Віталій Козловський живе з коханою жінкою, але не ділиться подробицями стосунків і не розповідає, хто вона, тому що не вважає це за потрібне.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.