Українсько-колумбійський красень: при вигляді чоловіка Андрія Хветкевича з Холостячки-2 у вас відніме дар мови

Андрій Хветкевич, який був учасником "Холостячки-2" нещодавно одружився з чоловіком. Його обранцем став колумбійський фотограф Феліпе Боррас.

Історія стосунків Андрія Хветкевича і Філіпе Борраса почалася 6 років тому. Вони познайомились на Гаваях. Про це він розповів в інтерв’ю Ганні Олицькій:

На Гаваях я сконцентрувався на бізнесі, тому що я хотів відкрити дайвшоп, тобто школу і для того, щоб це робити я спочатку почав працювати як дайв-інструктор на когось, щоб проаналізувати ринок, як що працює. Я познайомився з іншим інструктором, який також хотів свій бізнес і ми разом там відкрили дайвшоп і почали працювати на себе. Паралельно з цим я познайомився з Філіпе, він був там просто на відпочинку на декілька днів. Я через додаток час від часу ходив на побачення і він мене запросив на коктейль. Саме цікаве було, коли він мене запросив, це було десь дев’ята вечора, були якісь такі натяки с***уального характеру, і я йому пишу: “Ні, я залишаюсь, я не хочу йти, це не дуже серйозно виглядає”. Але він мені написав, що орендує машину наступного ранку і планує по всьому острову покататися, зробити фотки, і він написав: “Якщо хочеш – напиши”. Вранці я прокидаюсь, думаю, класно, на машині покататися, зробити фотки, це дуже круто. Йому пишу, він не відповідає. Думаю – ну таке. А потім він відповідає: “А що ти, хочеш таки покататися?”. Я такий: “Ну так”. А він: “А я вже виїхав, вже їду, мені повертатися?”. Кажу: “Так ти 10 хвилин від мене, повертайся, якщо ти хочеш, щоб я поїхав”. Він такий: “Ну ладно”. Так все склалося, він повернувся, мене забрав і ми зрозуміли, що у нас є якийсь такий вайб, ми об’їхали весь острів, це був дуже класний день

Андрей Хветкевич со своим возлюбленным Филиппе
Учасник Холостячки Андрій Хветкевич показав коханого та розповів про знайомство з ним

Як виявилось, Філіпе не приваблював Андрія як партнер:

Філіпе спочатку не в моєму смаку був, мені було з ним класно, але це не дуже те, що я хотів. Він латиноамериканець, а вони мене ніколи не приваблювали. В його випадку мене привабив якийсь шарм, він такий живчик, все робить швидко, класно, завжди його очі горять і мені це подобалося. Це такий як вогонь, а я вода, тобто ми такі дуже протилежні, але це мене якось приваблювало. На наступний день ми таки пішли в бар, я в перший раз побачив його п’яним, йому потрібно 3-4 коктейлі і все. Він приставав, але в нас нічого такого не було і я розумів, що він вже від’їжджає з відпустки до Маямі, я ні на що не сподівався, але тиждень проходить і він такий: “Я до тебе прилітаю”. Щоб ви розуміли, з Маямі до Гаваїв це 12 годин. З того моменту я почав думати більш серйозно, тому що це такий вчинок, який ти не очікуєш, це означає, що я подобаюся і це для мене важливо

, – розповів Андрій.

Екс-учасник Холостячки Андрій Хветкевич показав фото з весілля в Мексиці
Учасник Холостячки Андрій Хветкевич показав коханого та розповів про знайомство з ним

5 травня 2023 року Хветкевич і Філіпе одружились, зігравши весілля в Мексиці, на яке була також запрошена Злата Огнєвіч.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.