Арсен Мірзоян чесно сказав, коли посивів: до шлюбу із зіркою “Голос країни” чи завдяки тещі Ніні Матвієнко

Відомий український співак Арсен Мірзоян розповів про стосунки зі своєю тещею Ніною Матвієнко. У них велика творча сім'я, в якій теж бувають конфлікти як і у всіх.

Арсен Мірзоян на “Голосі країни” зустрів своє кохання – Тоню Матвієнко. Ніхто з них не став переможцем шоу, однак участь в ньому стала доленосною для обох. Почуття закоханості між Тонею і Арсеном проявилися, коли вони вирушили в спільний тур після закінчення проєкту. Співак тоді мав іншу сім’ю, яка чекала його в Запоріжжі.

Мірзоян боявся зізнатись дружині, що у нього з’явилось нове кохання, але після довгих роздумів зважився все розповісти і бути чесним. З колишньою обраницею артист залишився в дружніх стосунках і не забуває про дітей від першого шлюбу.

Арсен Мірзоян спілкується з ексдружиною і дітьми
 Арсен Мірзоян розповів про стосунки зі своєю тещею Ніною Матвієнко

Зараз Арсен Мірзоян живе в музичній родині, його дружина Тоня Матвієнко – співачка і дочка артистки Ніни Матвієнко. В інтерв’ю співак зізнався, що з тещею у нього склались чудові стосунки і на неї навіть не лягає жоден стереотипний анекдот:

Вона мудра жінка, вона багато чого бачила в цьому житті і пережила репресійне ставлення до неї радянщини, тому вона якось так, якщо все добре – вона просто радіє, як буддисти. У них – сонечко, метелики полетіли, о, листячко

, – поділився Мірзоян в подкасті “STAND UP BATTLEподкаст”.

Також за словами Арсена він не скаржиться друзям на тещу, що вона його муштрує. Якісь конфлікти між ними можуть виникати тільки в побутовій площині:

Суто побутового характеру може бути, бо ми ж там кагало таке, в будинку багато живе. Посивів я ще до знайомства з нею якраз на Запоріжсталі. Це не посивів, це хромування називається. Сивіють люди від щастя. Якість пряника залежить від кнута

, – пожартував Арсен про свою сивину.

Арсен Мірзоян розповів про стосунки зі своєю тещею Ніною Матвієнко
Арсен Мірзоян розповів про стосунки зі своєю тещею Ніною Матвієнко

Нагадаємо, в шлюбі з Тонею Матвієнко Арсен Мірзоян став батьком дівчинки, яку вони назвали Ніна в честь бабусі. До повномасштабної війни зіркова пара придбала окрему квартиру, однак ремонт в ній зробити не встигли, тому зараз всі продовжують жити разом в будинку батьків Антоніни.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.